• emzerus83

    Brudar Västmanland 2013

    ullis skrev 2012-10-14 15:18:17 följande:
    Superfin ring verkligen! Jag har köpt en nästan likadan ring, fast utan den stora diamanten i mitten och princess-slipade diamanter :)

    Planeringen går frammåt iaf, klänningen är köpt, tårtan och maten är provsmakad och ringen är beställd. Musiken har vi faktiskt inte funderat så mycket på än, det blir ingen som sjunger iaf, och inget liveband på festen. Ska försöka få blivande maken att spela piano under vigseln :)

    Hur går det för dig då?
    Tack!! :)

    Vart beställer ni tårtan o vad är det för smak på den?

    Gifter ni er borgerligt eller i kyrkan?
    Vi gifter oss borgerligt o min kompis man kommer spela gitarr o sjunga under vigseln. Som ingångslåt har vi bestämt oss för Marry me- med train. Utgång funderar vi lite på Simply the best med Tina Turner...sen kommer vi ha en låt under cermonin också... den har vi inte bestämt ännu...

    Under festen kommer vi ha en bekant som DJ... kommer bli bra hoppas vi!
  • emzerus83
    ullis skrev 2012-10-14 17:31:07 följande:
    Vi beställde från Systrarna eriksson, en Chocottatårta - cokladtårta fyld med vaniljpannacotta och cokladmousse (den godaste tårtan jag ätit!)

    Vi gifter oss i kyrkan, Barkarö kyrka. Det kommer säkert att bli jättebra! extra kul när de är nån man känner som kan spela under själva vigseln. =) Jag skulle vilja få in Cascada- every time we touch och Agnes - all i want is you, men jag vet inte hur =P
    åhh den tårtan lät riktigt god!!! :)

    Cascadas låt har jag också funderat på då texten är såå bra :) Kanske som första dans?
  • emzerus83

    Vi gifter oss också borgerligt o jag kontaktade en nere på stadshuset för ett par månader sen för jag visste inte alls vart man vände sig angående vigselförrättare. De kunde koppla en vidare men sa att jag skulle ringa tillbaka i typ februari, för att man kunde inte boka en vigselförrättare redan nu tydligen :)

    Tar också gärna emot tips på någon bra o trevlig borgerlig vigselförrättare!

  • emzerus83
    lillasofie skrev 2012-10-15 19:43:44 följande:
    Har ni bokat fotografer än? Hur tänker ni där, blir det hela dan eller bara porträtt? Hur mycket betalar ni för det?
    Ja vi har bokat, fast det är min bror som ska ta våra portsrättbilder o fota under vigseln. Sen kommer han fota under förberedelserna innan också o såklart under hela festen, fast under middagen o festen ska han mest få vara gäst. Där tänker vi oss att gäster o så fotar mkt ändå o kan dela med oss sen. han en kusin som vi bjudit som fotograf/filmare...hon ska filma vigsel o sen ev tal under middagen. Samt fota alla gäster efter vigseln innan middagen.

    Så vi har ingen "riktig" fotograf så i den bemärkelsen...men min bror är verkligen superduktig!! Han har fotat på ett par bröllop tidigare också... kan tipsa om hemsida i ett pm om du vill. bara hojta till :)
  • emzerus83
    Honsofie skrev 2012-10-15 20:00:47 följande:
    Hej hej!
    Blivande fru som gifter sig 14 september nästa år :)
    Är det någon här som har några tips på catering som har buffé, helst inte jätte mycket pengar och vi vill enbart ha maten (och kanske diskningen).
    Känns som lite tidigt att börja kika på allt sånt nu men vad fan, har man inge bättre för sig så ;)
    Rolig tråd btw :D
    Vi har bokat AT catering o har provsmakat en av deras bufféförslag o vi vart väldigt positivt överraskade till hur gott det var o bra pris! 175kr/pers kostade den buffen. har flera olika menyer som du kan se på hemsidan, sen kan ni komponera ihop en egen också utifrån de rätter som de har...
  • emzerus83
    lillasofie skrev 2012-10-15 22:39:48 följande:

    Vi har premilinärbokat AT catering, och man verkar få mycket för pengarna! Vad har ni valt för buffé? Jag vill ha en liten blandning mellan buffé 2 och 3 på hemsidan. Ska ni ha nån förrätt? Han på cateringen sa ju att det kunde vara kul så kan man beta av lite tal medans alla sitter ner tillsammans. Blir inte så mycket av det för oss om vi ska bjuda 100 pers :) Om vi har det försöker vi nog fixa det själva med hjälp.


    Nån som har förslag på nån bra förrätt som man kan förbereda dan innan??


     


    Förresten får du gärna PM:a hemsidan emzerus


    Vi valde buffé nr 3 o fick provsmaka fläskfilen, laxruladerna o potatishalvorna o salsasåsen...och allt vart sååå gott!!! Så vi kör på den buffen rakt av!

    Han sa samma sak om förätt till oss också, men vi kommer ha nå eget tilltugg till fördrinken. Så vi skippar förrätt...

    Ett tips å¨förrätt kan vara nån paj tex västerbottenpaj med en klick creme fraiche o lite rom på tex.

    Jag skcikar hemsideadressen :)
  • emzerus83
    lillasofie skrev 2012-10-23 21:22:42 följande:

     


     


    emzerus, vad ingick i AT catering? Jag tänker på utkörning, personal mm. Nåt som ingick i priset?


    Utkörning ingick o så kommer de o hämtar alla fat o värmeskåp o sånt senare på kvällen.... men personal ingår inte i det priset men vad jag förstår så kan man "hyra" personal av dom också men det ska inte vi göra...

    De var iaf väldigt trevliga o tillmötesgående när vi haft kontakt med dom!
  • emzerus83
    lillasofie skrev 2012-11-06 20:28:32 följande:
    Nu hasr min kinaklänning kommit och den är jättefin Men problemet (för självklart måste det vara lite problem ) är att det är dragkedja istället för snörning som jag ville ha. Är det nån som vet om det går att ändra? Och är det nån som känner till nån bra sömmerska i stan? Har kollat eniro men hittar inget.
    åhh va roligt! Kan vi få se bild? :)

    Att ändra från dragkedja till snörning borde inte vara några problem, tycker man läser mkt om det att andra brudar har ändrat. Jag känner tyvärr inte till någon bra sömmerska... de som säljer brudklänningar måste ju kunna sy om en klänning även fast du inet köpt den där kan man tycka? Du kan ju iaf höra dig för hos tex ruths eller ursulas...
  • emzerus83

    Just nu står det lite still i planeringen för min del... känns som om man inte vill planera för mkt så att man inte har nåt kvar att göra sen :)

    Efter jul kommer jag nog ta tag i allt igen, då är det bla vigselförrättare o tårta som ska fixas...

    jag köpte min vigselring på Albrekts Guld...hade tittat på den länge så jag visste redan vad jag ville ha!

    Hur gör ni med underkläder om ni har funderat så långt? :) Jag hade tänkt ha vita underkläder i spets tex... men hon i brudklänningsburiken tyckte att jag skulle ha hudfärgade släta underkläder så att det inet skulle synas igenom. Men jag har inte en klänning som har så tnt tyg...tycker inte att det borde synas igenom... Hmm... Hur tänker ni?

  • emzerus83
    sophiebus skrev 2012-11-15 20:33:56 följande:
     emzerus83: jag tror det kan vara smart att tänka bekvämt än sexigt. 

     
    Ja absolut, får se vad jag hittar för nåt :) helst vill jag ju att det är bekvämt OCH snyggt :)
Svar på tråden Brudar Västmanland 2013