• daniiel

    Vill ha tips på annorlunda frieri!

    Jag kanske är tråkig, men jag skulle föredra ett intimt och personligt frieri. Inte tex på löpsedeln på Aftonbladet (som en tävling de hade för något år sedan) eller framför en massa främlingar på en restaurang och liknande.

    Om jag hade friat till min make, så hade jag valt att göra det genom något liknande som jag gjorde för honom en gång. Han pratar fortfarande om det nu flera år senare som det mest romantiska han har varit med om.

    Jag pysslade ihop ett gäng kort (10st kanske), alla med kärlekstema såklart, och på baksidan av korten skrev jag ledtrådar. Första kortet lämnade jag väl synligt hemma så han hittade det när han kom hem från jobbet. På det kortet stod det att han skulle ta en dusch (han har ett smutsigt jobb och duschar inte alltid innan han åker hem) och sedan ta på sig kläderna som jag hade hängt fram (hade köpt en ny skjorta till honom) samt en ledtråd till var nästa kort fanns. Han fick gå gå en liten "bana" och leta reda på alla korten. När han hittade sista kortet så stod där en ledtråd till vart jag fanns, på en mysig och lite avskild plats. Jag hade då dukat fram en picknick, tänt ljus och hade en stor blombukett till honom där. Vi satt sedan på filten och åt och kramades och hade det jättemysigt hela kvällen :)

    Där är man ju dock olika, vad man uppskattar, tycker är roligt och romantiskt. Du måste ju såklart utgå från er och vad du tror skulle passa för just er :)


Svar på tråden Vill ha tips på annorlunda frieri!