Inlägg från: nilsekedahl |Visa alla inlägg
  • nilsekedahl

    Sweet Rocks

    Jag köpte förlovningsring åt sambon hos Sweetrocks och är jättenöjd. Framförallt sambon är hur lycklig som helst. 

    Sambon hade hintat om Sweetrocks ringar sen i våras så jag ringde Anders (ägaren) i september och bestämde möte. Jag satt ner i lugn och ro med honom och tittade på olika ringdesigner tills jag hittade en jag gillade. Denna ring fick jag dessutom designa om så att den blev som jag ville ha den (läs: hur jag trodde att flickvännen ville ha den). 

    Jag upplevde Anders som mycket seriös med vad han gör. När jag träffade honom och beställde så var han trevlig och professionell. Jag och sambon har därefter varit där och beställt en vanlig slät förlovningsring till mig och även då har han varit väldigt trevlig. 

    Priset för sambons ring med en total carat på 0,86 (centersten på 0,44 carat + mindre stenar vid sidan om totalt 0,42 carat) motsvarar ungefär kedjornas priser. Den stora skillnaden mot att köpa ring hos någon av de större kedjorna är att jag har fått designa ringen själv. Innan jag beställde så gav Anders flera olika prisförslag beroende på hur stor centersten jag ville ha. Ringen kom levererad med GIA-certifikat som ser ut som det ska enligt deras hemsida och en värdering från en fristående värderare. 

    Om du som jag tycker att kedjornas ringar är ganska tråkiga och vill fria med en helt unik ring så rekommenderar jag verkligen Sweetrocks. Att stå i en stressig butik och välja ring i ett par timmar är inte heller särskilt kul. 

    // Nisse

  • nilsekedahl

    Det är ganska mycket kritik mot Anders i den här tråden. Jag tycker det är tråkigt. Anders på Sweet Rocks är jättetrevlig och han har en seriös verksamhet i lokaler vid Odenplan i Stockholm. 

    Jag beställde en förlovningsring åt tjejen i höstas som jag friade med i Rom. Efter att hon sagt ja så skrev jag en rekommendation i den här tråden den 21/10-2014.

    Vi har för ett par dagar sedan hämtat ut tjejens vigselring till bröllopet i sommar och precis som efter den förra gången vi köpte ring så bad Anders mig skriva en rekommendation på bröllopstorget. Något jag och uppenbarligen många andra kunder gärna gör. 

    Anders gör snygga ringar till ett pris som känns bra. Diamanterna kommer med ett äkthetsintyg. Ringarna är värderade av ett annat företag när man får dem från Anders vilket känns tryggt.

    Om du och/eller din tjej gillar designerna som Anders har så boka ett möte med honom och avgör själv om han är seriös eller inte. Vi är väldigt nöjda
    /Nils Ekedahl

  • Meddelande borttaget
Svar på tråden Sweet Rocks