Inlägg från: radcliff |Visa alla inlägg
  • radcliff

    Sweet Rocks

    Vi är verkligen otroligt nöjda med vår vigselring och skulle vilja ge Anders och Sweet Rocks 10 av 10 möjliga i betyg :)

    Vi hade varit runt och letat i både Göteborg och Malmö hos både små och stora butiker och kedjor efter en vigselring. Vi ville ha en ganska speciell stil, inte så platt. En stor sten i mitten, med flera mindre på sidorna, inte rött guld, inte för liten. INGEN av ringarna vi hittade i någon butik var ens i närheten. Förlovningsringen som var i samma stil men mycket mindre hittade vi på Hallbergs vid Kopparmärra i Göteborg. Vi höll på att ge upp och var nära att köpa en "vanlig" ring. Men så hittade min fru Sweet Rocks via Google, vi bokade en helg i Stockholm och ett besök. Direkt när vi kom dit så hittade vi tiotals ringar i vår stil att välja mellan!
    Det slutade med att vi köpte en ring!
    Vi har fått väldigt personlig service, väldigt roligt! När vi ville göra en ändring på ringen så kom den till och med tillbaka med ett personlig handskrivet brev och lite godis i kuvertet. Sådant får man inte på Hallbergs! :)

    Tack Anders! Du gör otroliga ringar och är verkligen en härlig entreprenör och en varm människa!

Svar på tråden Sweet Rocks