• gbg2012

    Lite snopen!

    Jag förstår dig, på min  var 10 tjejer inbjudan, alltså alla jag ville ha med och sex stycken kom. (skulle vart sju men en av mina brudtärnor råkade ut för en allvarlig olycka veckan innan). Men problemet här var att mina tärnor försökte få med de tre tjejerna men de ville inte komma, de var bjudna till bröllopet. En kunde verkligen inte men de två andra betedde sig som idioter så nu är de längre inte välkomna på bröllopet , de tyckte inte att jag var tillräkligt bra vän för att komma på min möhippa men bröllopet gick bra! 

  • gbg2012
    ClaraH skrev 2012-05-27 10:10:42 följande:
    Jag tycker inte att det är självklart att man ska komma på en del möhippor. Ibland kanske man är medbjuden på bröllopet som mannens respektive och kanske inte känner bruden så väl, ibland är det väldigt konstiga saker man ska göra på möhippan som man själv (utan att vara huvudperson) inte känner för att utsätta sig för och det sista och tyvärr mycket vanligt: det kan vara jättedyrt! Jag har själv tackat nej till en möhippa som skulle gå på ca 1.500-2.000:-, jag tycker inte det är rimligt med de pengarna om man inte känner bruden mycket väl. Det är synd att möhippor måste kosta så mycket, det viktigaste borde vara att umgås och träffa de andra som ska komma på bröllopet.
    Detta var tjejkompisar till mig och inga respektive som jag känt i flera år!! Jag såg de som mina vänner...Kanske inte bästa men träffar de en del. 

    Min möhippa var ingen konstig! Utan de hade väldigt taskig attityd en var otrevlig mot min brudtärna och vägarde svara om hon kommer eller inte. Den andra skrev bara att hon inte vill lägga pengar på mig för att vi inte är tillräckligt bra vänner och sen skrev hon ganska elaka saker som att hon aldrig skulle bjudit mig på sin hippa.  
  • gbg2012

    Jag vet att min möhippa inte var supedyr för en av tärnorna är själv student! De la alltså inga orimliga summor.

Svar på tråden Lite snopen!