Inlägg från: madelenesvensson |Visa alla inlägg
  • madelenesvensson

    Bra erfarenhet av att beställa Alkohol från Tyskland?

    Jag skulle också vilja veta lite hur det är att beställa från tyskland.. Då vi också funderar på att göra det.

  • madelenesvensson
    linabergström skrev 2012-05-25 23:52:58 följande:
    Jag lade min beställning idag. Utifrån vad jag läst mig till så är ett bolag som heter ngt på L rätt så värdelöst, medan transaver.se är rätt så bra. Vi beställde till bröllopet samt till några bekanta som köper av oss till förmånligt pris.

    Saker och ting kan tydligen "åka fast" i tullen, och då kan man behöva betala svensk skatt (inte så jättemycket som jag förstod det). Dock hörde detta inte till vanligheterna.
    Från tex scanbolaget.com, som vi beställde från, packar de din order på 1-2 dagar, sedan hämtar transaver på tisdaga och torsdagar. Frakten till sverige ska ta 5-7 dagar och kommer till närmaste bussombud, i vårat fall busstattionen i centrum.

    Det finns andra sidor på nätet att beställa från, men efter lite letande tyckte jag att scanbolaget var billigast. Inte lika billiga som calle.dk, men därifrån lyckades jag inte få något rakt svar om man kunde beställa hem via fraktbolag.

    Vi beställde för 10.000, och frakten var på 3500. Då har vi beställt 27 flak öl/cider, 72 flaskor (vin, sprit, mousserande) och 15 bag n box.

    Man tjänar mest på att köpa ren sprit, eftersom den är dyrast i sverige, men man går plus på det andra också.

    Mina varor ska skickas på tisdag, och ta ca 5-7 dagar till leverans. Vi gifter oss på midsommar, så jag antar att vi har gott om tid =)

    Hoppas mitt svar var till hjälp, vet att det är en djungel att beställa från tyskland! =)
    //L
    Hur går det för dig? Har du fått hem din leverans än? Nyfiken ;)
Svar på tråden Bra erfarenhet av att beställa Alkohol från Tyskland?