• m2012

    Jag vill inte ha en möhippa :(

    LillaEllan skrev 2012-05-07 15:51:07 följande:
    phu jag vill verkligen verkligen inte ha en möhippa! Visst äta middag tillsammans med sina vänner men absolut inget annat. Jag vill inte skämmas ut eller stå i centrum mer än vad som är nödvändigt på min bröllopsdag.

    Jag har nämt detta till mina tärnor men dom säger att det är onte jag som bestämmer sånt. Dom tror ju bara att det är ngt jag säger.
    Jag har inte sagt ngt om nån möhippa efter jag tog upp detta i hopp om att dom glömmer bort det.

    Jag vil verkligen inte hur 17 ska man få dom att förstå detta? 
    Säg det till din m2b också för de kommer förmodligen kontakta honom.
    Ta gärna upp det med dem flera gånger och tryck på att du inte vill ha en möhippa. Om de gärna vill överraska dig med något kan du kanske be dem att de överraskar med en riktigt mysig tjejkväll hemma hos någon med mat och hemmaspa? Sånna möhippor brukar mitt kompisgäng fixa och vi kallar det fortfarande för möhippa.
    En gång paddlade vi kajak och satte på bruden en orangeperuk och jättestora solglasögon. Det var allt men inte så pinsamt för henne. Sen är ju den gränsen också olika för folk.
    Hittar de på något för dig och ber dig göra något som du absolut inte vil så har du ju rätt att vägra. Men som sagt viktigaste av allt berätta för dem flera flera gånger att du inte vill ha någon möhippa.
Svar på tråden Jag vill inte ha en möhippa :(