Inlägg från: Fannyterez |Visa alla inlägg
  • Fannyterez

    Städer att åka till i slutet av september?

    snowstars skrev 2012-04-20 10:51:23 följande:

    Okej, nu börjar den där förlovningen närma sig. Den som gjorde att jag blev medlem här från första början. Kan säga på en gång att jag inte är särskilt romantisk av mig överhuvudtaget (firar inte alla hjärtans dag, vår första årsdag frade vi med ett wienerbröd typ) så det är inte så att jag har ett jättebehov av att det ska vara så speciellt.


    Vi hade tänkt jobba som galningar i sommar båda två och åka väg en liten sväng i höst istället. Eftersom våran årsdag också infaller på hösten har vi pratat löst om att åka bort och förlova oss. Eftersom jag har en sjuk förälskelse för England överhuvudtaget och London i stort hade vi nog tänkt oss dit (om inte OS är i vägen då? har inte kollat det). Nu råkar dock min sambos ena (plast)syster har förlovat sig där härom veckan så det kändes inte så kul längre..


    Har ni några tips på andra städer och vad man i så fall kan göra där? Vill att man ska klara sig med engelska, gärna knapphändig engelska då min kära sambo inte har världens bästa självförtroende när det gäller språk. Allt utom Köpenhamn är välkommet (förstår inte danska överhuvudtaget ;) ) Det får gärna vara relativt billigt också men engelskan går före ;)


    (Plan B är för övrigt en fjälltopp som jag tycker mycket om så jag är inte helt hjälplös när det gäller förlovningen ;) )


    Tycker definivit du ska kolla upp Barcelona! Det är en underbar stad, med myckett kärlek i luften, samtidigt avslappnat! I september är det deessutom lite lugnare då de flesta turister kommer i juni-juli. Vi bodde på ett hotell för två år sen som hette NH RALLEY som låg precis vid Barcelonas stadio (kommer inte ihåg vad den heter). Det var jättefint hotell, med takpool, billigt och bra frukostbuffé. rekommenderas!
Svar på tråden Städer att åka till i slutet av september?