• knyttan

    Förlovning och frieri..?

    sannasofia skrev 2012-03-26 11:51:56 följande:
    Jag har varit tillsammans med min sambo i över 6 år, vi har varit förlovade i över 4 år och vi ska gifta oss nu i augusti.  

    Förlovningen var ett gemensamt beslut som vi fattade för att på något sätt visa (mest för oss själva) hur seriöst vårt förhållande var.  Vi bodde då väldigt långt ifrån varandra och hade ingen möjlighet att flytta ihop. Vi visste också redan då att det kändes helt rätt och att vi någon gång ville gifta oss. Då var vi också för unga och hade ingen ekonomi att förverkliga det bröllop som vi ville ha. 

    Frieriet var väl egentligen "onödigt" eftersom vi visste att vi ville gifta oss, men jag har alltid velat bli friad till och sambon gjorde slag i saken på en utlandsresa i fjol, och det blev startskottet på planerandet av bröllopet.  
    ungefär så var (är) det för oss också. Med den skillnaden att min sambo gärna ville gå ner på knä "och fråga på riktigt". För mig hadedet iofs ha kunnat vara, men det blev liksom starten på det riktiga planerandet.
    Jag tycker det är tråkigt med vissa på BT som vill diktera och bestämma hur andra ska visa sina känslor för varandra och tillochmed tar sig rätten att tala om vad som är en "riktig" förlovning och inte Rynkar på näsan

    Det är för mig ungefär som att bestämma regler för hur första dejten ska se ut och om man inte gör si och så så kan man inte räkna det som sin första dejt osv...
  • knyttan
    aurum skrev 2012-03-26 20:08:30 följande:
    hahaha den som försöker styra upp mitt (vårt) förhållande så det blir jämnställt kan dra något gammalt över sig!
    DemonFy fan för sådana relationer! (min egen högst personliga åsikt som ni inte behöver bli vansinniga över)
    Det är väl ingen som tar sig rätten att "styra upp" andras relationer hoppas jag Förvånad hur de nu må se ut. Själv tycker jag fy fan för ojämnställdhet och orättvisa, och det är MIN åsikt som jag också hoppas att ingen blir vansnnig över heller.... Men vill man ha det ojämnställt, så varsego... men med Dejli så hoppas jag att livet blir lätt och okomplicerat för dem som vill ha det på det viset... alternativt en riktigt bra skilsmässoadvokat!
Svar på tråden Förlovning och frieri..?