• JesFre

    Förlovning och frieri..?

    Efter att ha läst på bröllopstorget nu i några månader är det något jag funderar på. Medlemmar som berättar att de är förlovade men väntar på att bli friade till..
    Här tappar ni bort mig.. 
    Hur ser ni en förlovning? Är det bara ett sätt att få visa att man är tillsammans, inte ett sätt att visa att man kommer gifta sig med varandra. Och som sen behöver bekräftas med ett frieri? Eller är det något man gör ett år innan man gifter sig?
    Hade varit intressant att veta hur andra har gjort.

    Själva så pratade jag och min fästman om bröllop redan efter någon månad tillsammans. Och när vi varit tillsammans i 6- 7 månader så gick vi och beställde ringar. Dock fick jag inte veta vilkat datum det skulle stå inne i ringarna då min sambo ville överraska mig med frieriet. Och när han frågade så svarade jag "ja" till att gifta mig med honom. Visst vi kommer inte gifta oss fören 2015 men vi kommer inte vänta på att någon utav oss ska "fria" igen. Vi planerar redan lite små saker tillsammans även om det är väldigt tidigt. 

    Så hur har ni gjort? Var ni förlovade länge innan någon friade? Eller var det en självklar det av förlovningen att man faktiskt sagt ja till att gifta sig? Jag dömmer ingen, vill bara ha era oftast väldigt insiktsfulla åsikter. Så att jag kan försöka förstå ännu en del av denna underabar djungel av bröllopstankar som finns Glad

     

  • Svar på tråden Förlovning och frieri..?
  • JesFre

    Kul att läsa hur ni andra tänker Glad Skulle vara intressant att se hur fler tänker.

  • JesFre

    Jag hade nog absolut kunnat fria men är väldigt glad att min fästman ville ta det.

    Men det var spännande att se hur ni tänkt. Och det var skönt att veta att jag inte var helt ensam om att tycka att när man är förlovad så behövs det inte ett till frieri. Även om det passar för vissa så klart.

    Nu ska jag ta och kyssa min kära fästman som lagat "7månader sen förlovningen middag!" Känner mig väldigt bortskämd Drömmer

Svar på tråden Förlovning och frieri..?