• teddy

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Ni som fått era klänningar därifrån, kan ni inte lägga in nån bild på dom?! :)

  • teddy

    Era klänningar ser ju jättefina ut! :)
    Ser de bra ut på nära håll också? Inte "billiga" lixom...? 

    Beställde ni skräddarsydda eller en "vanlig" storlek? 

  • teddy
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2012-04-15 17:24:41 följande:
    Jag kan försöka ta en bild till och lägga upp! Jag valde måttbeställd. Den va kanske lite lite stor i bysten men man ska ju mätaed bh på och hade ej ngn på mig nu. Det är ju dessutom insydd bh på den. Det är dessutom först "underkjol" som är fodrad. Sen där över 2 lager chiffong. tycker absolut inte den känns billig. Och då vs jag rädd för just det den måste dock sitta lite längre ut på axlarna än vad jag trodde men det är nog en vane sak!
    Ja, de e verkligen en snygg klänning! Så kul att du e nöjd! :)
  • teddy

    Är det någon som beställt någon slags bolero eller jacka eller nån slags överdel från jenjenhouse?? Hur va den isf?

  • teddy

    Jag funderar på en sak ang alla dessa klänningar... om man beställer en klänning typ som den du beställde LillaEllan... döljer en sådan klänning vissa kurvor o valkar o sånt som vi alla har meer eller mindre...?!
    Jag tänker, en klänning i tunn chiffon eller om man tänker en vanlig klänning i typ trikåtyg, tar en tjej med lite valkar på sig en sån, då syns ju allt! Men är tyget på dessa klänningarna tillräckligt tjockt för att, så att säga, vem som helst kan ha dom?
    Och tyget som kallas taft t.ex. va e de för tyg? E de tjockt? O satin? 

  • teddy

    Har hittat denna (fruktansvärda!) bild på jenjenhouse och trots att bilden är hemsk tycker jag att klänningarna är jättefina! :) hehe!
    Men jag funderar... denna längden på klänning, kan den kanske göra att man ser kortare ut än va man är? O borde en tjej som kanske e lite krallig, så attsäga, ha en sån längd på klänningen? Och, tror ni att en klänning som denna döljer de värsta bilringarna? ;) Jag är rädd för att klänningnarna ska se ut o typ vara lika tunna som nån slags trikå o då visa allt man har, men så e kanske inte fallet... va tror ni?!

  • teddy
    MsChevy skrev 2012-05-16 08:32:59 följande:
    teddy: en av mina tärnor föreslog oxå den där, den är fin! Jag gillar färgen oxå, men det gjorde inte tärnan. Fast jag skulle hellre ha den kortare, typ vid knäna.

    har ni sett att jennyjoseph, jenjen o jjhouse är i stort sett samma sida? 
    ja, jag funderar på om just den längden kanske inte e så bra... dock vet jag inte om jag vill att tärnorna ska ha kortare klänningar eller om de ska ha hellånga... tycker nog ände denna längden liksom är lite lagom! fast ser de korta o tjocka ut på grund av denna längden e de kanske helt fel...!!
  • teddy
    MsChevy skrev 2012-05-28 21:57:26 följande:
    Min tärna beställde den här klänningen fast mörkblå o hon blev supernöjd! Snabb leverans o satt klockrent så därifrån vågar man nog beställaGlad
    ååh va bra! tack! :)
  • teddy
    sanmal skrev 2012-06-08 20:55:30 följande:
    joodå! Fick min klänning den 30/5, så den har jag här, måttbeställd o allt! :) Jag beställde den 19/5 så det gick väldigt fort! Skrattande
    får man se??
  • teddy
    StockholmBride2012 skrev 2012-06-14 18:27:59 följande:
    Det gick visst inte att bifoga bilder från en iPad.... Får försöka senare vid en dator.
    Kan du få in en bild tror du! :)
  • teddy

    Är det någon som beställt slöja från någon av dessa sidorna??

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?