• bubblan85

    Vågar jag?

    Jag har en tid funderat på att fria på onsdag, skottdagen, men jag börjar vara så nervös och få tvivel. Vill han, är det för tidigt osv. Många tankar med andra ord. OM jag sen väljer att göra det vet jag inte hur, jag vet inte vad jag ska säga. Oj, många tankar, men tar gärna emot lite "mottankar". Tack

  • Svar på tråden Vågar jag?
  • bubblan85

    Det låter så enkelt...men känns ändå så svårt på nåt vis.. Får fundera vidare. Vi har endast varit ihop i två år,men det kanske inte är så tidigt? Ska sova på saken nu. Bestämmer jag mig för att göra det ska jag införskaffa ringarna imorgon. Mitt i allt detta är det inget jag hellre vill så varför jag tvekar är nog bara mitt dåliga självförtroende.

  • bubblan85

    Haha, det lät kul! Jag velar fortfarande fram och åter. Hade velat prata med någon vän men det känns också fel.. Ska försöka tänka "klart" under dagen. Vill ändå göra lite speciellt om jag ska göra det.

  • bubblan85

    Inspireras verkligen! Jag har tänkt och smått planerat ända sedan i höstas, men de är som sagt mina demoner som spökar i huvudet. Jag ska försöka peppa upp mig idag. Skulle bli jättebesviken på mig själv om jag inte vågar... Men men, nu ska jag faktiskt iväg och bada i äventyrsbad med min kusin. Skingra tankarna lite :-P

  • bubblan85

    Nu är jag så nervös så jag tror jag ska spricka. Ska senare idag iväg och köpa de provisoriska ringarna jag kikat på. Gahhh, har nog aldrig haft så många fjärilar i magen. MEN jag har verkligen bestämt mig. Jag SKA göra det!! Återkommer imorgon.

  • bubblan85

    Weareone: jo jag är också 85:a. Imorgon gäller det!

  • bubblan85

    Teddy: Självklart att du vågar! Vet inte om du läst hela tråden, men jag har varit väldigt velande fram och tillbaka, men jag har bestämt mig! Ikväll ska det ske! Jag är så nervös att jag snart tror frukosten kommer upp, jobbigt värre.


    Var fick du tag på dina billiga ringar? Var snabbt ute igår (har haft besök en tid här hemma och inte tagit mig ut) men hade svårt att hitta något.


    Denna dag kommer gå i nervositetens tecken. Om jag inte hittar ringarna här måste jag åka till grannstaden som är större. Har egentligen ingen lust med det, men får kanske lov. Vill även ut en sväng på skidorna för att rensa huvudet en aning.


    Är iaf väldigt glad för att jag är ledig idag och kan strosa på och planera och dona i den takt jag vill! Sambon ville bjuda hit folk idag, men jag sade nej, jag vill bjuda dig på middag och bara ha det mysigt innan du åker iväg till tyskland (han åker på fredag morgon). Han gick på den! (hoppas jag iaf).


    Nej, nu blev jag ännu mer nervös. Måste ut en sväng. Ska iväg och handla till maten ikväll. Blir också lite mer alldaglig mat här hemma. kycklingfilégryta med tortellini kryddat med tandoori. Till efterrätt tror jag det blir pannacotta, har inte bestämt mig än, men ganska säker. Frieriet kommer då iaf :)


    Nervös nervös, åhhh!

  • bubblan85

    Åh, har precis varit iväg och hittat ringar. Blev två stycken stålringar lätt kupade. Tänker att de kan gå och använda även senare (dvs på höger hand) och försäljaren sade att jag även får byta om det skulle behövas. Sen önskade hon mig lycka till. Jag är så nervös att jag svettas och mår illa. Dessutom går jag runt och tokler hela tiden, haha. Känner mig som en 7-åring!


     


    Dags att fixa maten, sen ska jag fara och hämta mina skidor som min sambo av någon amledning lämnat hemma hos sina föräldrar.


     


    Lycka till ikväll teddy82!!

  • bubblan85

    Jag är så lycklig! Ha svarade JA!! Sitter bara och ler och vill han ska komma hem igen (är iväg och tränar)!


     


    Hoppas det går lika bra för er andra!

Svar på tråden Vågar jag?