• Kimji

    Förlovningsring

    Jag, 15 och min kille, 17 har funderat på att förlova oss på vår 1-årsdag som är om cirka 4 månader.
    Jag har börjat kolla på ringar men dom billigaste jag hittat är för ungifär 550kr men dom är rätt så tråkiga, vi vill ha nåt fint eller snyggt med våra namn ingraverat.
    Har skaffat sommarjobb då jag tjänar cirka 3500kr och mitt barnbidrag för cirka 1100kr = 4600kr

    Det ja undrar nu är om nån vet vart man kan köpa 2 st ringar till förlovning som är fina (ej tråkiga, helt vanliga) för runt den summan? :) Eller kanske runt 2000-3500kr? :) Om det finns fina men billigare skriv gärna sida och sånt då också :)
     

  • Svar på tråden Förlovningsring
  • Kimji
    :) Självklart har både jag och min pojkvän tänkt på detta och vi har pratat, tänkt tillsammans och massa annat.
    Vet inte om jag kan säga att vi är ''mognare'' än dom flesta 15, 17 åringar efter allt vi gått igenom, tuffa och jobbiga grejer, så som stora familje problem med en plastpappa som slår och pappa som dricker till polisförhör och relationsproblem pga svartsjuka, men efter varje gång vi har pratat så löser vi alltid problemen och det känns som om varje gång vi pratar blir vi vuxnare och mer kära i varann df började vi tänka på förlovning för vi älskar varann så mkt. 
    Såklart har vi hört att vi är för unga och detta bara är tonårskärlek men så är det inte för oss :) Vi verkligen älskar varann och mer därtill som vi inte kan förklara.

    Hmm... :) Kanske ska ta och köpa två billigare ringar för cirka 1000kr då? :D Pga kanske måste köpa nya senare med tanke på att vi fortfarande växer. 
  • Kimji

    Vill bara säga igen att min kille och jag har pratat om att vi kan förändras så som ni säger men varken han eller jag vill träffa flera fel personer för att hitta den rätta, vi är sådana personer så att vi bara kan älska en enda person i hela vårt liv :)
    Jag vet att ni tycker att vi är unga och dumma med tonårskärlek men för oss betyder vi allt för varann :) Vi har hjälp varann med allt och just därför vill vi utveckla vårt förhållande med förlovning även om vi kanske är lite för unga för er men ej för oss :) 

  • Kimji

    Just nu har vi inte berättat för föräldrar men vi båda vet att min pojkväns föräldrar bara kommer bli glada över nyheten. Tyvärr har jag inte att berätta nyheten för nån :)
    Men vi båda vet att vi har hittat den rätta! :) 

  • Kimji

    Knyttan: Jo, min kille vill helst ha nåt som typ titan utan sten, nåt som inget är nå märkvärdigt :) Medans jag vill ha nån ring med nån liten sten med gravyr :) Kommer nog kolla efter titan med en liten sten och gravyr till oss båda för runt 1000kr :D Kommer nog få byta ringar senare.
    Det jag menade med tråkig var typ en titan ring utan gravyr eller sten :) Ska kolla efter det där ''köp hans ring få hennes för halva priset'' :) Tack för tipset! 

    Millan1984: Grattis till er båda! :D Träffade min kille för cirka 3 år sedan men varken han eller ja vågade fråga chans förrän för snart 8 månader sen :) 

  • Kimji

    Beställa från nätet är inga problem :D Ska kolla runt lite på titanringar med pojkvännen senare :) Tack för alla tips!

  • Kimji

    Pratat med pojkvän nu :) Silver med/utan sten vill han ha X)

  • Kimji

    Tackar :D Det vart inte så dyrt heller för silverringarna med gravyr och diamant på den ena ringen, cirka 1500kr för båda :)

Svar på tråden Förlovningsring