• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • pamjofre

    Roligt att möhipporna börjar komma nu :). Juli2013 tråkigt att ågon försa sig men det kasnke inte gjorde så mycket? Även min syster har råkat fösäga sig :(. Så hippan blir nästa vecka för mig. Verkar som om sambons blir då med. Ska bli så kul att äntligen få veta vad de har hittat på :)

  • Pagnie

    tråkigt att ni vet. jag har faktiskt ingen aning över huvudtaget när min är. jag kan ju gissa på att det inte är snart i alla fall då min tärna bor i england och inte kommer till sverige riktigt än.
    Men sambons svensexa är däremot nästa helg. och det har han tyvärr lyckats lista ut den jäveln. Men det är hans eget fel för jag försa mig inte.

  • Juli2013

    Så farligt är det inte tycker jag :) har ju ingen aning om var vi ska eller vad vi ska göra, när det kommer hända, vilka som ska vara med osv.. Jag är bara superförväntansfull!

  • Sparriskarro

    @Juli2013
    härligt! ja de gör ju inte så mycke att man vet när de ska hända bara man inte vet vad, är det ju kul :)

     jag är med 99% säkerhet säker på att det är min möhippa på lördag nu.. vill bara inte göra min tärnor ledsna genom att säga något.. då skulle de bli så besvikna...

    @67de
    Problemet är att om jag sover i pyamas så kommer min M2B misstänka att det är hans svensexa på G. Så jag får sova som jag brukar och bara hålla riktigt hårt i täcket...Flört

  • Sparriskarro

    Ingen Möhippa i lördags.Vilken  besvikelse... nu får jag fortsätta vänta... Rynkar på näsan men men den kommer närden kommer...

    I måndags satte vi oss med budgeten och det gav oss båda mag ont.vi är sjukt långt över budget... Känns inte alls bra...
    Igår var jag med på vårruset i stockholm. riktigt roligt var det. jag joggade och power walkade och är så glad att mina knän höll hela vägen (jag tränade sönder dem när jag var tonåring). Det var riktigt roligt!

    nu är det sista rycket. om 5 veckor händer det!!! GAAAA
    NU har jag också blivit sådär riktigt nervös...

  • Sparriskarro

    Här var det tvär dött nu... Har alla fullt upp?

    Igår bokade jag tid hos klänningstjejen för en sista provning och fixning.
     jag ska dit på måndag. skönt att jag fick tag på en såndär "riktig" BH utanband i helgen.  Den är grymt bra kan rekomendera Glad

    Pirrigt att få sätta på sig klänningen igen nu när det börjar kännas på riktigt!
    Hoppas den känns sådär underbar som den gjorde första gången... Annars får jag trösta mig med att det bara är bröllopsnerverna som gör sig påminda...

    Sitter med vårt festprogram just nu. tror det kommer bli riktigt bra Glad

    Vad har ni för er?

  • Sparriskarro

    nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/underkläder/bh-toppar/wonderbra-690/ultimate-strapless-bra-690001-770/

    Här är en länk. Jag köpte den dock på Twillfit för 549kr.
    Den är inte så snygg men den satt som en gud och kommer sitta där hela dagen/kvällen. extra plus är att den är urringad och ändå sitter bra och att man fick jätte fin form på tuttarna.

  • Pagnie
    Sparriskarro skrev 2013-05-30 10:35:27 följande:
    nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/underkläder/b...

    Här är en länk. Jag köpte den dock på Twillfit för 549kr.
    Den är inte så snygg men den satt som en gud och kommer sitta där hela dagen/kvällen. extra plus är att den är urringad och ändå sitter bra och att man fick jätte fin form på tuttarna.
    haha jag köpte en precis likadan för ca 1månad sedan ;) den sitter så sjukt skönt och det känns verkligen inte som att man har någon BH på sig. :D
  • Pagnie

    här går det i alla fall sakta men säkert framåt. var och träffade dekoratören för sista gången igår. han gjorde en prov på vår dekorationer till borden. det blev verkligen jättefint.
    blir gröna blad underst sen vita rosor och rosa pioner. och brudslöja. det ska stå ett arrangemang på varje bord där gästerna sitter. dom sitter ju vid runda bord så står i mitten. kommer bli jättefint. är höga martiniglas det står i.

    Sen ringde jag prästen igår. vi ska träffa henne den 26/6 för att gå igenom allt. låtarna för solisten är färdiga och någon som kompar till är fixad.

    Fotografen träffar vi 29/6.

    Klänninge är ju klar och hänger i garderoben. favourlådorna är här hemma. ska beställa såpbubblorna. har hittat korgar till det och beställt tyg att ha i dom.

    allt är klart till sambon och allt förutom trosor är klart till mig. dock valde jag att ta bort slöjan för det kändes verkligen jättefel att ha en slöja på sig. kände mig så instängd och så. nu håller jag bara på att beställa dom sista detaljerna till bröllopet. mycket klickas hem från Ebay för det är ju såååå bra grejer.

    ja allt är egentligen klart. sista dagen för osa är i morgon så får se om vi får in några eller inte. för det är många som inte osat än. lite dåliga ordning på dom.

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!