Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    pamjofre skrev 2012-09-27 12:02:45 följande:
    hehe uch då, ja de gör det ju ännu svårare! lycka till! Hoppas ni hittar något ni blir nöjda med!
    ja säkert men det kommer nog ta sin lílla stund. hoppas du hittar något med :D
  • Pagnie
    Juli2013 skrev 2012-09-27 13:27:20 följande:

    10 månader idag! wohoo! jag kan inte vänta på att bli fru Skrattande


    Börjar dock bli lite orolig eftersom jag är så absorberad av det här med bröllopet så jag kan inte tänka på något annat och funderar och planerar för varenda liten detalj, hehe. Man undrar hur det ska bli när bröllopet verkligen närmar sig på riktigt! Några fler som är rädda att förvandlas till bridezillas?


     


    oh ja. Jag vet att jag kommer bli en bridezilla. Det kommer vara så mycket att göra när det närmar sig och jag kommer bli kontrollfreak (okej det är jag redan men värre då).
    Men gud så underbart det kommer vara.
  • Pagnie
    MochS skrev 2012-09-28 07:17:29 följande:
    Grattis, vad roligt att få sätta igång! Första tiden är man som i en liten bröllopsbubbla
    Vi har samma datum som er och håller på med planeringen. Lycka till!
    åh vad roligt att vi är så många med samma datum. vi har också 13 juli. :D Hur långt har ni kommit då?
  • Pagnie

    åh vad underbart det är. Nu kan jag bocka av klänning på att fixa listan. Hittade den i första butiken jag gick in och jävlar vad trevliga och hjälpsamma dom var. helt underbart.

  • Pagnie
    CoG skrev 2012-09-30 14:44:16 följande:
    Vad hittade du för klänning?


    inte exakt den här men i samma stuk. Tvådelad med en tyllkjol med släp nedtill och en korsett med strass upptill.

  • Pagnie
    CoG skrev 2012-10-01 09:44:19 följande:
    Du kommer att vara hur vacker som helst på ER dag :)
    tack så mycket. jag hoppas verkligen det :D
  • Pagnie
    johannaochdennis skrev 2012-10-01 17:58:34 följande:

    Åh vilken ljuvlig klänning! Roligt att ni redan hittat! Jag har tänkt ta en tur till Göteborg till våren och kika med några av mina närmaste vänner.


    Vårt datum är 20 Juli =) Vi har också tänkt oss vitt och limegrönt tema men med olika färgklickar också. Men som i buketten exempelvis kommer jag ha mycket grön och vitt men med några få klart färgade blommor =)


    Vilket fint inbjudningskort! Jag vill också ha nått snöre på framsidan, tycker det är fint!


    ja jag hoppas det blir bra. Ja vi gifter oss ju 13 juli och när jag kom för att kolla klänning så sa hon att det var hög tid för det i och med att dom flesta tar 5 månader att få och så ska man göra justeringarna så vänta inte för länge bara. :D Men hur som så hittar du säkert något jättebra.
  • Pagnie
    tror knappast att Madde kommer gifta sig dagen före sin systers födelsedag faktiskt men det är ju bara en gissning jag har. ;)
    Men välkommen till gruppen. vi har också den 13/7. :D Mycket bra val av datum tycker jag.
  • Pagnie
    Krystal skrev 2012-10-25 15:26:02 följande:

    Ja 13 juli hade ju varit bra...med det är även den dagen pappa dog på förra året...så...ja..vi får se..inget bestämt då ialla fall


    Jag kommer nog ändå inte ha några släktingar på vigseln ändå, förmodligen bara mamma..och ev syster med son och knodd...för vi ska viga oss i Stockholm och min släkt är ifrån västkusten (och norrbotten) och jag tycker själv att det är onödigt att dom kommer hela vägen till Stockholm bara för några timmar en eftermiddag. Men det bestämer dom själva, som kommer att bli inbjudna iallafall


    Sen vi ska ha fest några veckor senare på västkusten för min släkt och dom som vill komma. Så juli kanske passar bra för hans släkt, men många av mina närmasta släktingar är musiker och den tiden på sommaren är dom som mest uppbokade med spelingar...


    hoppas det löser sig för er i alla fall. för du låter ju inte jätteglad över att skjuta upp det, men som sagt jag hoppas att det löser sig.
  • Pagnie

    Lite dålig på uppdatering här. Men nu är skorna köpta till mig. Hittade jätte fina marin blå ballerina skor. Helt underbara. Sen har jag äntligen köpt klänning till mina tärnor också. Känns jätte roligt. Allt har skickats också så nu väntar jag spänt. Kommer nog nästa vecka. Satt med min blivande igår och gjorde en check lista för våren. Så nu vet vi vad vi ska göra. I december ska vi fixa hans kläder och inbudningskort. Ska försöka börja med fest häfte också. Har ju en bekant som trycker upp alla saker åt oss gratis. Helt underbart.

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!