Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    ja ni ska få se dom så fort vi är gifta ;) ska bli kul att se hur dom blir allihopa :D

  • Pagnie

    haha ja det där med att gå på toa kan nog bli lite knivigt känns det som. Dom säger att det är bra att gränsla toaletten så man kör fel håll om ni förstår vad jag menar ;)

  • Pagnie

    haha ja det får man ju nästan testa innan bröllopet så man inte står med skägget i brevlådan så att säga.

  • Pagnie

    haha nej faktiskt inte. jag har hållt mig borta från allt sånt än så länge. men vi får se längre fram. det lär ju komma.

  • Pagnie

    så tjejer nu har jag varit in till stockholm igen och provat min klänning för sista gången. Den satt verkligen perfekt så nu ska sömmerskan bara sy tillbaka pärlorna och sen får jag hämta den på tisdag. det kommer bli såååå underbart. hon gjorde verkligen ett toppenjobb så behöver ni någon sömmerska kan jag rekommendera henna utan problem. håller verkligen vad hon lovar och gör många klänningar.

    Köpte även en BH äntligen. lite svårt att beskriva hur den ser ut men kan lägga upp en bild sen. helt sjukt skön var den och den kommer verkligen sitta hela dagen/kvällen/natten. nu måste jag bara hitta ett par trosor också.

  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-17 19:02:08 följande:
    Jag har nyss beställt 20 meter med vimplar i grönt och vitt som ska sättas upp utanför bygdegården där vi ska hålla till med middag och tårta.
    Då ser det kanske lite festligare ut där med.
    Hoppas det räcker med 20 meter.....:)

    De vi ska ha inomhus har jag tänkt göra själv.
    oj det var inte dåligt du. 20 meter borde nog räcka tycker jag :D
  • Pagnie

    ja jag hoppas faktiskt också att några säger nej. vår gräns var ju på 120 gäster från början men nu blev det ju 170 så jag hoppas faktiskt att alla inte kommer för det bli sjukt mycket folk annars.

  • Pagnie

    oj vad ni har skrivit nu. :D
    Vals kommer vi inte ha men kommer dansa någon tryckar av något slag. älskar känslan av att dansa med min blivande man. När det var syrrans bröllop dansade vi och det var så mysigt. sen kan vi bara ställa oss i vardagsrummet och dansa tryckare bara för att få lite närhet och känna kärleken. vi är noga med att ta vara på såna stunder. Var ute på en månskenspromenad i somras när vi precis hade bytt stad och så. gick i hamnen och stod där och bara höll om varandra. det är så mysigt med den närheten så den känslan kommer nog tredubblas när vi gifter oss. hela den dagen kommer ju vara rosa. och jag kommer vandra på moln.

    Det där med barn kan man ju inte sätta sig in i men vi är båda väldigt glada att vi inte gjorde som många andra i vår bekantskapskrets och skaffade barn efter 1-2 år tillsammans. Utan vi har haft mycket tid att rå om varandra och bygga ett starkt föhållande och en stabil grund bara han och jag. (nu säger jag inte att man inte kan det med barn)
    Barnen får komma sen.

    Däremot så har vi nu setat och planerat bröllopsresan. Kommer verkligen bli underbart. vi kommer börja nere på ön okinawa i japan i 5 nätter och sen åker vi upp till fastlandet och åker tunt på landsbygden i 5 dagar och sen kör vi 3 dagar i tokyo innan vi åker hem igen. Vi hittade ett sånt underbart hotell i okinawa som vi tänkte bo på.
    femstjärnigt och med spa. helt underbart.




    Sen kommer vi hem i tre veckor innan vi åker till paris och firar min födelsedag under en helg och efter det är vi hemma några månader innan vi åker till filippinerna i slutet av oktober/ början av november.
    Vi drar ut på detta romantiska år och tänkte bara passa på medan vi kan.
    Jag förstår ju vad ni menar med att det inte blir samma sak när man har barn sen så vi passar på. sen vill man ju bara vara hemma med dom. :D
  • Pagnie
    Eddans skrev 2013-04-22 22:28:54 följande:
    Du den där resplanen såg inte hel fel ut...

    Själv funderar vi på att kanske kanske åka en långweekend till barcelona, med ryan air. Haha ;)
    haha nej vi är rätt nöjda med den faktiskt. ja men varför inte? Bara man får komma bort känner jag :D
  • Pagnie
    Eddans skrev 2013-04-23 08:29:33 följande:
    Ja men så är det ju... 4 nätter på hotell utan att tänka på barnens tider och behov vore ju galet härligt ;D Även om man säkert skulle sakna dom som galningar!

    Nu har vi beställt ringar! Vad ska ni andra ha för ringar? Som vanligt funkar det inte att lägga upp bilder för mig men jag lägger in en länk :)

    www.hedbergsguld.se/schalins-vigselring-donau...

     


    här är mina ringar. den i mitten är min förlovningsring och de på sidorna är vigselringar då vi har två vigslar. :D
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!