Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    alla träffar verkligen prästen nu känns det som. borde vi träffa henne tidigare? vi har möte 24/6 och gifter oss 13/7?

  • Pagnie

    så nu var det lite mer gjort. löshåret åker i 1 juli, samma dag träffar vi får dj för att gå igenom musiken och 29:e juni träffar vi en utav 3 fotografer och 24 juni träffar vi som sagt prästen. nu börjar det ta sig.
    gjorde även ett schema igår för vad som händer under dagen :D

  • Pagnie

    vi kommer ha såpbubblor på vårt bröllop. men ananrsfinns det ju bröllopsris sådant som smälter när det regnar sen.

  • Pagnie

    hej flickor. nu har vi varit en hel helg hemma i dalarna och jag vart totalt överraskad med min möhippa. anade verkligen ingenting och lär ha sett ut som ett fån när dom kom där på morgonen och kidnappade mig. roligt så hade dom klätt sig i temafärgen för bröllopet och hade gjort trerätters mat. dom gjorde persisk mat eftersom min man är iranier. och ingen av dom är själva det så jag är sjukt imponerad av dom. så duktiga.

    man fick skämma ut sig rejält och dricka bra mycket med alkohol och fan vilka fula kläder jag hade. men det var såååå roligt. ;)

  • Pagnie
    Sparriskarro skrev 2013-06-09 20:00:19 följande:
    Guu va roligt! har du några bilder?
    va kul att de fixat med middag och kläder i ert tema, skit kul!
    nope det var ju igår så jag har inte fått några bilder. men det kommer. ni ska få se jag lovar. :D
  • Pagnie
    minichristina skrev 2013-06-11 23:04:27 följande:
    Åh, snart dags, mindre än 4 veckor kvar. Skall bli SÅ kul. Hämtar min klänning på torsdag, lämnar in ringarna för putsning och gravering i helgen (sedan utan dem i tre veckor!). Bara det roliga fixet kvar!
    eller hur. nu är det inte långt. lämnade in ringarna igår jag. :D man känner sig sjuuuukt naken utan dom.
  • Pagnie
    67d skrev 2013-06-12 12:40:38 följande:
    Ni som byter efternamn på barnen, hur gammla är dom? Är lite kluven då våran 2,5 åring precis lärt sig säga sitt fullständiga namn (mitt efternamn) och vi ska ta sambons. Kanske är det något jag "oroar" mig över bara för jag inte orkar tänka på allt annat :p
    tror nog inte det spelar någon roll. det är bara att lära om. bara man gör det tydligt att man har bytt så lär dom sig nog snabbt. :D
  • Pagnie
    eddan skrev 2013-06-16 22:34:35 följande:
    Igår blev det möhippa :) 

    Blev kidnappad från jobbet...jobbar i klädbutik och stod i kassan med lång kö när dom stormade in!

    Och vilken härlig dag/kväll/natt :) Det bästa av allt var att min bästa vän som inte kan komma på bröllopet (hon ska föda sitt första barn samma vecka och bor 100 mil bort)  dök upp igår. Tårarna sprutade kan jag säga :)
    åh vad underbart det låter. :D så glad för din skull och att du hade det så bra. vilka vänner.
  • Pagnie

    Nu ni flickor så är smekmånaden ÄNTLIGEN bokad och klar. 15:e juli åker vi och kommer tillbaka 29:e. kommer bli helt underbart.
    Längtar som en galning nu.

    tips på saker som måste med? Har inte rest på länge måste jag erkänna.

  • Pagnie
    eddan skrev 2013-06-19 09:31:34 följande:
    Tack Pagnie... var världens bästa kväll :)

    Härligt med resa..vart bär det av?

    Vi får se om vi tar oss i väg i augusti eller september. Inget är bokat iaf :) 
    det förstår jag att det var. :D så det ska vara.

    vi ger oss av till Japan faktiskt. blir borta två veckor. ska bli helt underbart
  • Pagnie

    vi kommer att ha både vigselprogram och ett enklare festhäfte. tycker det ser billigt ut med ett festhäfte med massa korsord och skit i så vi kommer bara ha ett uppslag och skriva lite tack till dom som hjälpt oss och lite info om kvällen och så.

  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-06-23 16:02:35 följande:
    Hej!
    Hoppas alla har det bra i bröllopsyran :0)

    Jag har lite frågor och tänkte bara höra hur ni har gjort!?
    Ni som har gjort egna vimplar, vilka storlekar har ni haft på dem då, alltså måtten. Tänkte göra egna med bokstäver med våra namn, som ska hänga bakom oss.

    Ska ni ha vigselhäfte??? Min första tanken har varit att ha det sen har man hört om de som inte ska ha och även prästen sa att han tyckte det var onödigt, vet ju att det är individuellt om vad man tycker men hur har ni resonerat??

    Sen till sist, har ni gjort något schema för dagen än och hur ser det isåfall ut??

    Ha det bra! 
    sorry glömde svara om schemat också. ja vi har gjort ett flödesschema i excel som vi använder oss utav. vi har skrivit tidpunkt i en rad, sedan bredvid har vi skrivit aktivitet och efter det förklaring och sen vem som är ansvarit för det. så där står allt från vår frukost till vem som hämtar min bukett till vem som fixar vigselbordet och vem som fixar min slöja. haha
  • Pagnie

    ja det verkar ju nästan som att vi alla springer omkring som galningar nu i slutspurten. Och ni har ju ändå kortare tid kvar. jag har ju ända till 13:e kvar men det känns som att det är snart ändå. Igår var vi i stockholm heeela dagen och det blev isättning av löshår och provuppsättning, möte med lokalen, möte med fotograf nummer 2/3 och även möte med vår Dj. galet. Blev en heldag men det blev mycket gjort.

    Nu å andra sidan så bär det av hemåt i några dagar för att sen köra det sista.

  • Pagnie

    Här är lite bilder från vår underbara dag också. Hoppas alla ni hade en lika bra dag som oss. Så då är frågan. Vad gör man nu då? Känns lite tomt utan bröllopsplanerandet ;)







  • Pagnie

    Eddans
    Vilka underbara bilder. Och vilka vackra barn ni har. :D Jättesöta var dom verkligen.
    Och vad roligt att jag inte var den enda som hade converse på den stora dagen. bästa valet jag gjorde tror jag. Skulle nog aldrig ha samma brudklänning igen. Tungt som satan.
    Men förstår vad du menar med att det är skönt men samtidigt tråkigt. vill också uppleva dagen igen men det är så skönt att det är över nu så man kan gå tillbaka till vardagen och slippa lite. :D

  • Pagnie
    Eddans skrev 2013-08-05 20:52:48 följande:
    Tack Pagnie och CoG! Jag tycker förstås att mina barn är världens finaste..men man blir ju alltid mallig och stolt när andra säger det ;) Era barn är också superfina CoG.Jag är supernöjd med mitt val av converse! Dansade till fyra på morgonen utan att ha det minsta ont i fötterna.  Min klänning var jättelätt...hade faktiskt med en annan som jag tänkt byta till under kvällen. Men det behövdes inte för min klänning var jätteskön...Den var lite stor och åkte ner lite för tappade nog några kg av stress dagarna innan bröllopet ;)Jag hade velat göra om bröllopet igen och igen! Men samtidigt är det så skönt att kunna slappa om kvällarna :9 Och jag tror att vi startat en trend för har nu fått veta att det kommer bli två bröllop bland våra vänner nästa sommar. Roligt att få gå bara som gäst också :)Mer bilder av alla tack!!!Förresten Pagnie har ni varit iväg på nån resa?      
    ja det skulle jag med. igen och igen. men då skulle det nog inte bli lika roligt som första gången tyvärr.
    ja vi åkte måndagen efter bröllopet och var i japan i två veckor. hade några dagar på sandstrand, några dagar i kulturen i japan och några dagar i storstaden. allt blev verkligen perfekt. :D
    Okinawa, kytot och tokyo besökte vi.

    hade ni varit iväg eller skulle ni?
  • Pagnie

    ja men så blir det ju när man har dom små. då vill man väl inte vara borta så länge heller kan jag tänka mig. Vi passar på nu medan vi inte har så man får uppleva lite tillsammans. vi hade inte åkt någon stans alls tillsammans innan bröllopet.

    Sen blir det nog mer familjemys när den dagen kommer :D

    men ni får ha så roligt i barcelona. :D

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!