Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Kago09 skrev 2013-04-26 19:10:06 följande:
    Försöker igen utan bilder, var kanske därför???

    Usch vilken tråkig berättelse CoG, hoppas din vän hittar kärleken, att hon kan lita på någon igen!

    Denna veckans har gått i provsmakningenstecken av tårta. Smakade tre sorters smaker i måndags och två idag. Den jag tycker är godast är mangomousse, chokladmousse med chokladbotten men sambon var inte lika förtjust som jag så det blir nog hallonmousse, chokladmousse och chokladbotten :0)

    Sen har vi haft lite tråkigheter med sambons syster som tagit mycket energi och jag hade bara lust att skita i allt och inte gift mig men hon ska inte få fördärva vår dag! Vi har valt att ha det barnfritt på bröllopsfesten och hon har sagt att hon SKA ta med sig sitt barn på festen, men vi har valt att inte ens ha våra egna barn där så jag har mått dåligt över detta att hon inte bara kan acceptara vårt beslut det är ju vår dag. Men hon kan inte lämna bort honom hon vill inte ens att barnets pappa ska ha barnet, hon är en kontrollfreak, hon vill inte och säger att det inte går medans jag tror att han kan vara hos någon bara hon låter honom, så nu kommer hon väl inte, vilket innerst inne inte gör mig något  dåjag inte alls funkar med m2b:s familj. Men för hans skull så vill man ju att de ska vara positiva och inte bråka.

    Har nog bestämt vad jag ska ha för blomor med så ska kolla det med floristen nästa vecka! 

    Hoppas allt är bra med alla. 
    Kram 
    men då måste jag bara fråga. var det inte hon som skulle få barn i juli eller vad det var?
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-26 18:43:11 följande:
    Sånt tycker jag är svårt.
    Att planera och ha massa kul med sin blivande medan någon nära blir helt själv.
    Det är ju inte MITT fel, men jag försöker ändå tona ner för att inte såra.
    Jag har lärt mig att (okej det här kommer låta helt fel men...) skita i andra. vad andra gör och hur dom mår ska inte påverkar hur jag mår i mitt liv. visst ska man fortfarande finnas där om personen i fråga vill/behöver prata men det är inte anledning nog för att jag ska sätta mitt liv på paus bara för att dom gjort slut.
    Jag är ju lycklig för mitt liv och allt som händer där. jag är precis som vanligt varken mer eller mindre om folk gör slut. behöver dom prata så kör jag naturligtvis inte över och pratar om mitt men om man har en vanligt konversation liksom så ser jag ingen anledning att jag ska tona ner mig för att den personen har gjort slut med sin kille/tjej.

    Jag tycker att även om man är i den situationen så måste man ändå kunna vara glad för andra människor och unna dom att vara lyckliga även om man själv inte är det. Jag skulle aldrig missunna någon det bara för att jag var deppig.
    Gör man det så tror jag att det handlar mycket om avundsjuka vilket i och för sig är rätt vanligt hos svenskar men ändå. Man kan inte förvänta sig att hela världen ska visa hänsyn utan mår man dåligt så ligger orsaken hos dig själv och är inget man kan skylla på andra.

    Okej nu blev det jättelångt och jag svävade väl ut lite och jag kan säkert uppfattas som jätte otrevlig nu men i korta drag så låter jag inte andras mående påverka hur jag mår. Sen som sagt ska man ju fortfarande finnas där som stöd.
  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-04-26 20:27:57 följande:
    Nej hon ska ha två veckor innan bröllopet och kommer inte. Detta barn är då 16 månader! För mig handlar det om förståelse och respekt för andras önskan! Tycker inte man kan säga det direkt när man fått inbjudan när man inte ens försökt hitta barnvakt! Men det är kanske bara jag, hade ju varit helt annorlunda om våra barn varit med men nu är det inte så!
    okej då är jag med. ja är bebisen så gammal så absolut. problemet med detta kan ju å andra sidan vara att så stora fast små barn behöver ju antagligen vara hos någon som de har bra kontakt med och som känner banet och som barnet känner vilket kan ge problem. men du har helt rätt i att dom måste respektera er önskan. det är ju inte mer med det liksom.
  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-04-26 20:59:55 följande:
    Vi skickade ut inbjudningar ca 6 månader innan bröllopet och då tänkte vi att då hinner man skapa nära kontakt med någon vi måste göra detsamma då våra närmsta är på bröllopet! !
    ja folk fungerar ju som dom gör tyvärr. spelar nästan ingen roll vad man gör för att göra det enklare för dom för det kommer alltid vara någon som inte är nöjd. skit i dom och håll på ert. ni har planerat denna dagen och spenderar massa pengar på den så då får ni allt ta och bestämma och dom får gilla läget.
  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-04-26 21:11:56 följande:
    Tack för orden, skönt med någon som tycker detsamma! Min sambo står bakom mig trotts det är hans familj så det känns skönt, annars kan det var känsligt när det är familjen men vi känner ju att det är vår dag och vi vill ha det så här så de får acceptera det eller inte komma alls! Nu googlar vi ringar för att försöka komma igång med det med, känner mig oerhört stressad över det men hoppas jag kan bestämma mig snart! Svårt finns många fina!
    ja men så klart. er dag - era regler. väldigt enkelt. :D

    Oj mina ringar har legat hemma sedan i januari så jag förstår att du är stressad över det. men lyckligtvis så brukar ringarna gå ganska snabbt att få. jag letar efter en till mannen nu. vill gärna att han får en ny ;)
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-26 21:13:25 följande:
    Jag förstår hur du menar.
    Men jag har ingen omkring mig som missunnar mig att må bra.
    Det är hos mig det ligger, att jag inte vill babbla på om det kommande bröllopet och allt kring det då hon är mitt uppe i ngt jättejobbigt.
    Jag väljer att prata om andra saker än just det då jag pratar med henne, finns ju massa annat att prata om.
    Och jag kan prata om bröllopet med andra.
    ja men det är ju bra. :D
    Mana för köra på det som känns bäst för en själv. jag känner personligen att om någon försöker undvika vissa ämnen kring mig alltså om jag är i den situationen då jag har det jobbigt så tycker jag faktiskt att det känns ännu jobbigare för man vet då att personen i fråga undviker vissa saker.
    Men det fungerar nog hur som. beror kanske mest på vad det är för person.
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-27 09:31:42 följande:
    Det är klart....
    Men jag pratar inte direkt om bröllopet på jobbet öht om ingen fråga mig,
    det pratar jag mest om hemma och de som har det gemensamt med mig på nätet :)
    okej. ja men då är det ju så. på jobbet frågar alla mig hela tiden så det blir en del prat om det :P
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-27 11:09:55 följande:
    De kan jag förstå :)

    Jag har inte gått ut och sagt att jag gifter mig så att alla ska veta.
    De jag har på fb har sett och vet och de har frågat om mer detaljer då vi har rast tillsammans.

    Jag är inte den som tar plats särskilt mycket utan visar hellre intresse för andra och vad dom gör eller ska göra.
    Därför pratar jag inte så mycket om bröllopet.
    okej. ja men då är det ju förståeligt. jag är nog din raka motsats ärligt talat. men alla är vi ju olika och gör saker olika. Tror nog det blir bra oavsett. :D
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-27 20:25:11 följande:
    Klart man är olika, fattas bara annat :)
    haha ja vad tråkigt om alla var lika. då hade man verkligen bråkat om allt ;)
  • Pagnie

    åh gud vad jobbigt men nu har jag verkligen börjat få mardrömmar om det här jävla bröllopet alltså. drömde att det spöregnade och att någon spillde ketchup på min klänning. usch usch usch.
    Och värre kommer det bli. har börjat drömma om bröllopet rätt ofta nu och det är oftast saker som går snett. Blir galen!!

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!