• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • Povetrulya
    CoG skrev 2012-05-19 11:45:05 följande:
    Jag har sett datumtrådar men ingen annan som valt den 27/7 där, tills nu då du skrev :)

    jag bor i Umeå :)
    Louise skrev 2012-06-26 12:38:27 följande:
    Hejsan :)
    Jag (läs vi) ska oxå gifta oss det datumet!
    Vi valde datumet på magkänsla :) hur valde ni erat datum?

    Usch, det var länge sedan jag var här sista gången. Har glömt lite om bröllopsplanering då jag hade haft det jättestressigt med skolan. Men nu är det avklarat och då börjar (eller fortsätter) jag fundera mer om bröloppet.


    Måste läsa igenom tråden nu och uppdatera mig lite om hur det går för er andra


    Det ser ut att nu är det ganska många som ska gifta sig den 27 juli. Vi har valt vår datum på grund av att det finns lite mer chans att få bra väder på dagen då vi vill ha trädgårdsbröllop samt för att det är mina föräldrars bröllopsdatum.


    Bara tänk tjejer - det är precis ett år kvar... hard to believe!


    Jag har äntligen bestämt vilken typ klänning jag vill ha... så det är bara att hitta "the one".  Skorna är inköpta redan. Sådana blir det - http://www.clarks.co.uk/p/20350166.

  • Pagnie
    Nicch skrev 2012-07-28 11:56:05 följande:
    Vi ska gifta oss i Stockholm ;) 
    ja men då är du nästan lite sent ute om du bokade kyrkan nu. När vi letade lokal så var det massa uppbokat till nästa sommar redan i mars. Men vilken kyrka ska ni gifta er i då?
  • frida o björn

    Vi ska också gifta oss i juli nästa år! :) Verkar bli 13/7, ska bara kolla så pastorn kan också, men kyrkan har vi kollat på iaf. Har kollat på lokaler för festen, står nu och väljer mellan två. När det är gjort gör vi nog inte så mycket på ett tag. I höst kommer jag kolla på klänning, men sen blir det nog lugnt till efter jul. Tänkte skicka ut inbjudningarna i februari typ, så i januari blir det väl till att börja pyssla.
    Det är ju ett tag kvar så man kan ju ta det lugnt rätt länge till. Vi förlovade oss 1/7 i år så jag vill njuta av att vara förlovad också och inte "fastna" helt i bröllopsplanering redan nu. Men vad kul det ska bli!!!

  • lurigmumin

    Den här veckan har varit riktigt produktiv! Nu är lokal bokad (ska betala "handpenning imorgon), kyrkan bokad, egen präst fixade sig idag, bandet som ska spela på kvällen ska höra av sig i veckan men de verkade mkt positiva. Min klänning är klar sen några veckor, ska göra de sista ändringarna i vår bara. På måndag ska jag ringa cateringfirman och se vad de har att säga.  Känns skönt att så mkt faller på plats redan. Speciellt då vi båda har mkt med studierna i höst och dessutom inte bor på den ort vi ska gifta oss. 

    Har satt svärmor på en hel hög med uppgifter, som att prata med solist till vigseln, trumpetare, frisör och florist. Skönt att det finns någon med kontakter :)

    Hur går det för er alla? Det värst är att det är så långt kvar!! 

  • Liini86
    Nicch skrev 2012-07-28 11:56:05 följande:
    Vi ska gifta oss i Stockholm ;) 
    Pagnie skrev 2012-07-28 18:57:46 följande:
    ja men då är du nästan lite sent ute om du bokade kyrkan nu. När vi letade lokal så var det massa uppbokat till nästa sommar redan i mars. Men vilken kyrka ska ni gifta er i då?
    Samma här, vi fick boka för flera månader sen och då fanns det inte alls många datum kvar under nästa sommar att välja på.

    Samma gällde lokalen :)

    Vart i Stockholm gifter ni er Nicch?
  • CoG

    Jag har börjat med lite dekoration till dukningen (tror jag det blir iaf).

    Igår testade jag att gjuta i betong, får se om det blir användbart då det väl är dags.

  • Louise

    Hej allihopa, jag läser här inne varje dag men har inte haft något att skriva sen sist.

    Jag sitter och tittar på bröllopsklänningar på nätet så jag nästan blir lite tokig här Kräks
    Jag vill ha en vit klänning i siden med kort ärm och ett brett band under brösten med synliga små knappar i ryggen och utan släp. Lätt trodde jag men det var det absolut inte. Samtidigt får inte klänningen bara se "vit" ut, jag vill att den ska vara och framförallt kännas speciell.

    Idag träffade jag min nya PT och hade min första timma med henne. Mina mål med den träningen som vi kommer ha ihop är att få en perfekt hållning och jobba på att bli stark och kanske tom explosiv.
    Min viktnedgång tar jag inte med min tränare utan får hjälp av min vän istället som oxå är PT till yrket. Fast det är ju det att hur mycket hjälp jag än tar så är det ju så att i slutändan är det jag som gör jobbet.

    ...så nu hoppas jag på fin-fina armar genom min nya investering i personlig träning så jag kan välja en bröllopsklänning utan ärmar Cool

  • frida o björn

    Jag bävar lite för att börja leta klänning. Jag vill ha en klänning med halvlånga spetsärmar men de flesta klänningar är ju utan ärmar... Men jag hoppas det kan finnas något för mig med, med ett fint släp! :)

    Skor har jag ännu mer ångest för. Jag har storlek 35 ca, men ibland passar de inte heller, och storlek 35 finns knappt i affärerna. De har ibland en egen lite hylla med typ 7 olika sorters skor som man får välja mellan... Inte så kul.. Jag måste ju ha ett par skor, så vi får väl se hur det går.

  • Gerdsmygen
    Skor har jag ännu mer ångest för. Jag har storlek 35 ca, men ibland passar de inte heller, och storlek 35 finns knappt i affärerna. De har ibland en egen lite hylla med typ 7 olika sorters skor som man får välja mellan... Inte så kul.. Jag måste ju ha ett par skor, så vi får väl se hur det går.
    Ett tips är ju att prova beställa skor från ngn kinasida.. Mina som jag beställde från Milanoo (profilbilden) vilka skulle motsvara en svensk 41a går precis på min fot och jag har normalt 39,5.
  • MeaJ

    Nu har vi prel bokat lokalen. 
    Ska skriva på papper till veckan.
    Sakta men säkert går planeringen framåt Glad 


    Sommarbrud 2013
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!