Inlägg från: lurigmumin |Visa alla inlägg
  • lurigmumin

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Här är en till Juli 2013-brud! Vi gifter oss den 6:e juli. 

    Känns som många redan kommit långt i planeringen. Själv känner jag mig som en nörd som bara har bröllop på hjärnan, tur att BT finns så man kan vara här och babbla. Annars tröttnar väl omgivningen snart Flört 

    Vi har bokat kyrka, prel. bokat lokal och jag har köpt min klänning. Nu väntar jag bara på att cateringfirman ska sluta larva sig med semesterstängt så jag kan prata pris med dem.

    Känns helt otroligt spännande och roligt! Snart dags att göra spara datumet-kort. Någon som har en briljant idé som man vil dela med dig av?! 

  • lurigmumin

    Tack!

    Tror vi ska be sambons brors tjej att hjälpa oss med save the date-korten. Hon går nåt slags media och bildutbildning. Hur tidigt tycker ni man ska skicka dem? Har lite släktingar utomlands och det är väl främst dem som måste få en hint om att nåt ska hända :)

    Inbjudningarna ska jag nog pyssla själv, på en pappersbutik här kan man få kostnadsfri rådgivning och hjälp med hur man kan utforma sina inbjudningskort. Så det ska jag nog boka i nästa vecka när jag är hemma.

  • lurigmumin
    Sofisan skrev 2012-07-22 00:31:48 följande:
    Och som blommor vill jag gärna ha Ranunkler... Men läste att juli inte är månad för de :(
    Fann då pioner... Men frågan är ju om de är tidsmässigt att ha i juli månad..... Tusen tankar tusen funderingar!
    Pioner är väl utmärkt att ha i juli, i början av juli finns det ju mängdere i trädgårdar och det borde även finnas en del i butik. Tänkte mig också pioner fast till borden. De fyller ut väldigt bra.

    Klart man inte måste ha save the date kort. Jag tror inte jag skulle ha haft det om jag inte hade en del släktingar utomlands som behöver ett litet försprång. 
  • lurigmumin

    Den här veckan har varit riktigt produktiv! Nu är lokal bokad (ska betala "handpenning imorgon), kyrkan bokad, egen präst fixade sig idag, bandet som ska spela på kvällen ska höra av sig i veckan men de verkade mkt positiva. Min klänning är klar sen några veckor, ska göra de sista ändringarna i vår bara. På måndag ska jag ringa cateringfirman och se vad de har att säga.  Känns skönt att så mkt faller på plats redan. Speciellt då vi båda har mkt med studierna i höst och dessutom inte bor på den ort vi ska gifta oss. 

    Har satt svärmor på en hel hög med uppgifter, som att prata med solist till vigseln, trumpetare, frisör och florist. Skönt att det finns någon med kontakter :)

    Hur går det för er alla? Det värst är att det är så långt kvar!! 

  • lurigmumin
    frida o björn skrev 2012-07-31 08:28:15 följande:
    Jag bävar lite för att börja leta klänning. Jag vill ha en klänning med halvlånga spetsärmar men de flesta klänningar är ju utan ärmar... Men jag hoppas det kan finnas något för mig med, med ett fint släp! :)
    Jag har sett flera fina med spetsärmar. Ska se om jag kan hitta så länkar jag. Men annars finns det ju flera typer av boleros som man kan ha över. En del ser ut som att det är klänningen i sig om du förstår hur jag menar.  
    Vilken budget har du tänkt dig? Har själv letat spetsklänning så jag har kollat en del. 
  • lurigmumin
    Louise skrev 2012-09-14 12:46:09 följande:
    Hej alla :) Våra planer har legat på is ett tag. Det känns inte som något av det som ska göras är aktuellt just nu... Lokal, kyrka och catering är ju färdigt. Jag har sett ut kläder och gjort inbjudningskorten. Vad gör ni för tillfället? Några tips? :) Kram
    Det har blivit lite samma här. Känns nästan lite trist att inte kunna göra så mycket. Skulle iofs kunna börja med inbjudningskorten men jag är så feg för att börja skära i papprena! Har så svårt att komma på hur man vill formulera texten också. Sambon säger bara att allt ser bra ut... Någon som har bra tips?

    I veckan fick jag hem båda mina slöjor så nu är nog nästan hela min klädsel klar utom underkläderna.  Känns ganska bra får då kanske jag kan dra ner på bröllopssrfandet lite...
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!