• är du min

    Klännings panik!!

    Jag ska gifta mig borgligt, antagligen nästa månad. Har köpt en fin "vanlig" klänning som jag hade tänkt ha, men nu har tiden gått sen jag köpte den och min gravid mage gör att klänningen blir lite för kort. Det ser helt enkelt inte snyggt ut! Nu är på jakt efter något nytt att ha på mig. Funderade på att hyra en enkel brudklänning men det kanske är dyrt? Någon som vet på ett ungefär vad det kan kosta? Behöver tips på fina, vita klänningar som gärna får gå åt det romantiska/vintage hållet. Det ska finnas plats för en lite bebis mage också... HJÄLP!!

  • Svar på tråden Klännings panik!!
  • är du min

    Storlek 36-38. Den behöver inte vara hellång men inte kortare än knäna. Runt 1000 kr kan jag tänka mig.

    Har kollat på Blocket men inte riktigt hittat något, här var alla klänningar ganska dyra. Någon som vet vad det kostar att hyra?

  • är du min

    5000! Då kan man ju hitta många fina till ett billigare pris...

    Hittade just en jättefin klänning men den kommer inte passa pga magen:(

  • är du min

    asos har mycket fint men alla klänningar är så korta. I vanliga fall så hade det inte gjort något men nu med magen så blir det inte så fint.

    ellos, haléns och bonprix har jag kollat på ett par gånger, men jag ska nog titta en gång till.

  • är du min

    Ringde ena butiken och där kostade det från 1900 och uppåt. Tror jag ska gå in och ta mig en titt iaf. Alla klänningar jag hittar på nätet har bara en massa "fel". En del är superfina men då finns dom inte i min storlek osv...

    Suck!

Svar på tråden Klännings panik!!