• Tokig

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012

    Här är våra ringar. Han har en klassisk slät förlovningsring i rött guld. Jag fick en smal alliansring med 15 diamanter.



    Bilden är tagen minuterna efter han friade till mig. Det är min kärlek som har designat ringarna och frieriet kom som en överaskning under en weekendresa till Rom.
  • Tokig
    SaraJoakim skrev 2012-01-11 19:20:41 följande:


    Vad kul! Det här är en av mina favoritbilder på min förlovningsring :) Den är i 18k guld med 9 diamanter i varierande storlek (32ct). Kul tråd när man letar vigselring så lägg upp lägg upp så vi får idéer allihop! :D
    Otroligt vacker! Grattis!
  • Tokig

    Nellos: Vilken fin ring. Älskar din skena, att den är så rak!

  • Tokig
    Willow skrev 2012-05-10 17:28:41 följande:
    Tack Den ar gjord pa en liten butik i Hatton Gardens i London's 'diamant distrikt' dar finns hur manga guldsmedsbutiker som helst och dem flesta har sina egna guldsmeder som kan designa i princip vad du vill, det ar betydligt billigare an manga guldsmedskjedjor i Sverige - i alla fall efter priser jag sett online hos t.ex Schalins och skulle vilja pasta battre kvatlite dessutom. Skickar dig ett PM med mer detaljer.
    Snälla Willow vill du skicka ett pm till mig också. Är helt förälskad i stilen på din ring. Den är helt underbar!
  • Tokig

     



    Dessa vackra pryder nu min hand. Förlovningsring, vigselring och morgongåva. Jag såg vigselringen först när min make igår trädde den på mitt finger. 
  • Tokig
    cgosfeldt skrev 2012-11-05 08:42:03 följande:
    Ååh tack :) Vad roligt! Ja självklart ska jag göra det men vet inte så mycket om själva stenen.

    Ringen är i 18K vitguld 4mm bred och stenen är en briljantslipad diamant som är 3,5 mm i diamter, vilket motsvarar 17 karat. Har tyvärr inte tagit reda på klarhet eller liknande. :/
    Du menar 0,17 karat väl?

    En 17 karats diamant skulle vara runt cirka 17 mm i diamater och kosta runt 1 miljon dollar (beroende på kvalitet såklart).
  • Tokig

    Mina fina ringar.
    Förlovningsring längst in, vigselring designad av Michael O'Dwyer och en ring som jag fick i morgongåva av min make längst ut.


  • Tokig
    Utomlands 2013 skrev 2013-01-12 22:53:11 följande:
    Tokig skrev 2013-01-08 15:29:55 följande:

    Så symetriskt, stilrent och klassiskt vackert!


    Hur breda är ringarna var för sig eller tillsammans?


    Tack! Jag är galet nöjd.

    Det är jättesvårt att mäta ringarna men de tunna alliansringarna (förlovningsring och morgongåva) är ca 1,9 mm och vigselringen är ca 2,3 mm. Mäter jag alla tre ihop blir det ca 7 mm så jag får inte riktigt ihop det Glad Men på ett ungefär iallafall.
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012