• Mahy

    Är det ok att prata med sin blivandes kompisar om svensexa?

    Jag har prata med bestnannen för att veta när svensexan ska vara just anledning att vi brukar hitta på saker på helgen, men även för att de ska få hjälp med att lura honom! Så vi har en grym plan på kidnappandet :) men jag vet inte direkt vad de ska göra för det lägger jag mig inte i :)

  • Mahy
    daniiel skrev 2012-01-09 08:43:41 följande:
    Jag förmedlade en lista på namn och nummer till de killarna som var inbjudna på bröllopet och i min blivandes ålder till en av marskalkerna, som också var toastmaster, då han tagit på sig att kontakta de övriga. Mer än så la jag mig inte i. Jag fick sedan veta vilken dag och tid de tänkte "kidnappa" honom.

    I efterhand ångrar jag att jag inte la mig i mer faktiskt, för det visade sig att de planerat precis en sådan svensexa som min make länge pratat om att han inte ville ha. De klädde ut honom i tjejkläder, hängde på honom ett stort plakat och försedde honom med alkohol och en dildo. En lördagförmiddag. Sedan skulle han såklart släpas runt stan och utföra uppdrag. Han blev eskorterad av vakter ut från en galleria och portad från en butik. Han tyckte inte att det var speciellt roligt, alls, men ville ju hålla skenet uppe för vännernas skull.

    På aftonen blev det lite bättre, då de åkte och brottades i stora sumodräkter och sedan åkte hem till en av killarna och grillade och käkade middag. Då hade han roligt en stund, tills det blev prat om att gå på krogen och flera av de andra killarna blev rätt fulla. Då ringde han hem till mig och grät och sa att han ville komma hem. Han är inte en sådan som dricker mycket i vanliga fall och han hatar att gå på krogen.

    Hans vänner försökte ge honom en svensexa, så som de tror att svensexor "ska" vara tror jag. De är alla i 20-25års ålder och ingen av dom hade tidigare varit med på, än mindre hållit i, en svensexa. Jag tror de utgick från vad de hört och sett på film typ.

    Hade jag talat om tidigare att han absolut inte ville vara med om något sådant och kanske lämnat några tips på vad han själv hade pratat om att han hade tyckt varit kul, så kanske dagen i sin helhet hade blivit bättre. Han är ju tacksam för att de tog sig tid och faktiskt planerade något, men lite tokigt blev det.
    usch så taskigt, Man tror ju att vännerna ska känna sin vän tillräckligt väl för att veta vad han kommer gilla! Jag tror som du att de inte tänkte till riktigt, de visste inte hur en svensexa går till, för de flesta svensexor jag har hört om är det ju så att den är anpassad efter brudgummen!

    Jag vet bara att planerna finns på Gocart och painball, Men även att han ska få ha boratdräkt, Jag tror boratdräkten är det värsta de kommer göra, Men det är en hämnd för en tidigare svensexa som min m2b var med att planera och med tanke på att det var hans ide så får han bara vad han förtjänar :) Men hans vänner är snälla och ska gifta sig om nåt år så jag tror de är rädda för hämnden ;)
  • Mahy
    daniiel skrev 2012-01-09 10:38:31 följande:
    Ja, jag tror också att det beror på att de är så pass unga och inte visste bättre helt enkelt. Jag hoppas att din blivandens svensexa blir jättebra :)
    Mahy skrev 2012-01-09 09:20:41 följande:
    usch så taskigt, Man tror ju att vännerna ska känna sin vän tillräckligt väl för att veta vad han kommer gilla! Jag tror som du att de inte tänkte till riktigt, de visste inte hur en svensexa går till, för de flesta svensexor jag har hört om är det ju så att den är anpassad efter brudgummen!

    Jag vet bara att planerna finns på Gocart och painball, Men även att han ska få ha boratdräkt, Jag tror boratdräkten är det värsta de kommer göra, Men det är en hämnd för en tidigare svensexa som min m2b var med att planera och med tanke på att det var hans ide så får han bara vad han förtjänar :) Men hans vänner är snälla och ska gifta sig om nåt år så jag tror de är rädda för hämnden ;)
    Saken är den att min make och hans vänner inte umgåtts så mycket de senaste åren. De är ju precis i den åldern att många flyttat till andra städer för att plugga, någon har varit ute och rest länge och min make fick barn och stadgade sig. Hans vänner har inte riktigt hängt med i svängarna och antar att han är samma person som han var för 6år sedan. Då hade han med all säkerhet uppskattat den typen av svensexa. Det i kombination med att de som sagt inte riktigt visste vad de skulle göra och bara antog att det är sådär alla svensexor är.. ja, så blev det som det blev. De har ju förstått i efterhand att det kanske inte var superbra, men alla är goa vänner ännu och det är väl huvudsaken :)

    Det låter ju väldigt kul och som man säger, hämden är ljuv ;P Men då måste ju din blivande vara en sådan som kan tänkas tycka det är roligt, eftersom han själv planerade något sådant :) Hehe min make får väl se till att vara med och planera alla hans vänner svensexor i framtiden ;P
    Min sambo (och jag) är nog ganska "elaka" vi tycker om att retas och "luras" så jag tror vi kommer få igen rätt ordentligt på vår möhippa/svensexa sen finns det en skillnad på hur man är "elak" Skulle mina vänner få för sig att jag skulle pussa folk på stan skulle jag tvärvägra eftersom jag inte gillar att främmande människor rör vid mig, dock skulle jag inte ha några problem att gå utklädd genom hela stan och göra korkade uppdrag, sånt tycker jag nog hör till lite! MEN bara för att jag tycker sådant är roligt betyder inte att alla tycker det och jag skulle aldrig utsätta en del andra kompisar för det fast att de lär göra så mot mig :)

    Ihiii...Jag tror min möhippa är i helgen btw....Jag har fått ändrade jobbhelger och berättade det för min bästa vän, först blev det tyst och sen "satan" och sen ehh oj slog mig visst på foten.....
  • Mahy
    daniiel skrev 2012-01-09 16:16:02 följande:
    Jamen visst är det så, man kan ju definitivt vara "elak" till en viss gräns om man vet om att personerna i fråga nog skulle tycka att det var lite roligt :) Min make tyckte dock inte det var så skoj att springa runt och vifta med en dildo mitt på dagen bland alla barnfamiljer. Inte heller att bli portad från butiker var visst så kul :P

    Vad spännande, det verkar ju onekligen som att något är i görningen då :D Du får rapportera sedan vad du fick göra :) Jag hade själv inte heller uppskattat en möhippa liknande min makes svensexa, men jag fick ingen möhippa alls. Vet inte vad som är värre nästan :P
    Alltså helt ärligt tycker jag nog inte att det är ett dugg roligt och har svårt att förstå vad det roliga med att vifta dildosar på stan, klart man förnedras lite men det ska ju bara oskyldigt!

    Haha nja det är svårt att veta vad som är värst i det läget! Men ville du ha en möhippa??
  • Mahy
    daniiel skrev 2012-01-09 16:30:39 följande:
    Nej, varken jag eller min make förstod det roliga i det. Hans vänner har ju dock bett om ursäkt i efterhand och insett att de kanske gick lite över gränsen.

    Jo, nog ville jag ha en möhippa. Min syster (som var tärna) ville ha en lista med namn och nummer, då hon ju inte känner alla som skulle komma på bröllop. Hon försökte planera något, men det var svårt. Folk jobbade och var bortresta osv. Tillslut fick jag vet att "Det kommer inte bli någon möhippa innan bröllopet, för det var så få som kunde samtidigt. Du ska dock få en efter bröllopet, men jag berättar inte när.". Vi gifte oss i augusti, så jag har ju som insett att det inte kommer hända :P Nog för att jag vet att jag inte har så gott om vänner, speciellt inte nära vänner, men.. ja.. lite besviken är jag är jag att verkligen ingen kunde ta sig tid en dag. De hade ju gott och väl räckt med en liten middag och sällskapsspel, inget avancerat.
    Jag tycker nog att det är riktigt dålig stil! Jag vet att minna vänner har haft problem med tjejen som skulle fixa allt, hon slutade helt plötsligt höra av sig, men jag tror att det är löst nu :)

    Men jag hoppas att du i alla fall vet vilka som är dina riktiga vänner nu!!
Svar på tråden Är det ok att prata med sin blivandes kompisar om svensexa?