• Solrosen1982

    Är det ok att prata med sin blivandes kompisar om svensexa?

    Jag är lite dålig på det här med möhippor och svensexor och vad som gäller. Ska killens kompisar ta initiativet helt själva eller kan jag tipsa dem om nåt? Vi ska gifta oss på utlandet och kommer bl.a. att åka till Vegas innan bröllopet. Kom på att det skulle ju vara rätt kul om han fick ha sin svensexa där, men samtidigt tror jag att det skulle vara kul för han att ha en här också med alla vänner som inte ska med. Vad tycker ni andra? Kan jag prata med hans närmsta kompisar eller ska jag lämna saken helt åt dem?

  • Svar på tråden Är det ok att prata med sin blivandes kompisar om svensexa?
  • Chicita

    Jag tycker nog att du kan prata med vännerna om arrangemanget och att säga att du kan hjälpa till om dom inte har kontaktuppgifter till alla, samt om dom behöver hjälp att lura honom.
    Sen ska du inte lägga dig i själva utförandet och planeringen.
    Men att hinta lite och visa att man kan hjälpa till med dom praktiska sakerna är nog bara uppskattat

  • Solrosen1982

    Ja, det e min tanke också De kan ju behöva tips på dagar osv och nån som håller i hela arrangemanget.

  • Juni 2012

    Några veckor efter att inbjudan har gått ut tänkte jag messa min m2b´s bror och fråga om de har bestämt datum för svensexan. Annars vet vi ju inte vilken helg de har planerat och vi måste vara hemma (annars är vi alltid bortresta på helgerna)

  • Solrosen1982

    Ok Det skulle ju vara trist om ni inte var hemma den planerade helgen Får ta och kolla runt lite med hans kompisar...

  • lyckliga jag
    Solrosen1982 skrev 2012-01-08 15:19:13 följande:
    Ja, det e min tanke också De kan ju behöva tips på dagar osv och nån som håller i hela arrangemanget.
    Men det är väl inte du som ska hålla i svensexan??!!..

    Det ska väl hans kompisar göra.
  • Solrosen1982

    Lyckliga jag: Nej, jag menade inte så Menade mer att det kan ju vara bra att prata lite med nån av hans kompisar så att de vet när det passar. Så får kompisarna styra upp det

  • Mahy

    Jag har prata med bestnannen för att veta när svensexan ska vara just anledning att vi brukar hitta på saker på helgen, men även för att de ska få hjälp med att lura honom! Så vi har en grym plan på kidnappandet :) men jag vet inte direkt vad de ska göra för det lägger jag mig inte i :)

  • Solrosen1982
    Mahy skrev 2012-01-09 08:04:22 följande:
    Jag har prata med bestnannen för att veta när svensexan ska vara just anledning att vi brukar hitta på saker på helgen, men även för att de ska få hjälp med att lura honom! Så vi har en grym plan på kidnappandet :) men jag vet inte direkt vad de ska göra för det lägger jag mig inte i :)
    Just ja! Det kan ju behövas att jag e med och lurar han också. Jag är som dig, skulle inte bry mig om vad de hittar på med han om han inte själv sagt att han inte vill bli bortgjord eller liknande.
  • daniiel

    Jag förmedlade en lista på namn och nummer till de killarna som var inbjudna på bröllopet och i min blivandes ålder till en av marskalkerna, som också var toastmaster, då han tagit på sig att kontakta de övriga. Mer än så la jag mig inte i. Jag fick sedan veta vilken dag och tid de tänkte "kidnappa" honom.

    I efterhand ångrar jag att jag inte la mig i mer faktiskt, för det visade sig att de planerat precis en sådan svensexa som min make länge pratat om att han inte ville ha. De klädde ut honom i tjejkläder, hängde på honom ett stort plakat och försedde honom med alkohol och en dildo. En lördagförmiddag. Sedan skulle han såklart släpas runt stan och utföra uppdrag. Han blev eskorterad av vakter ut från en galleria och portad från en butik. Han tyckte inte att det var speciellt roligt, alls, men ville ju hålla skenet uppe för vännernas skull.

    På aftonen blev det lite bättre, då de åkte och brottades i stora sumodräkter och sedan åkte hem till en av killarna och grillade och käkade middag. Då hade han roligt en stund, tills det blev prat om att gå på krogen och flera av de andra killarna blev rätt fulla. Då ringde han hem till mig och grät och sa att han ville komma hem. Han är inte en sådan som dricker mycket i vanliga fall och han hatar att gå på krogen.

    Hans vänner försökte ge honom en svensexa, så som de tror att svensexor "ska" vara tror jag. De är alla i 20-25års ålder och ingen av dom hade tidigare varit med på, än mindre hållit i, en svensexa. Jag tror de utgick från vad de hört och sett på film typ.

    Hade jag talat om tidigare att han absolut inte ville vara med om något sådant och kanske lämnat några tips på vad han själv hade pratat om att han hade tyckt varit kul, så kanske dagen i sin helhet hade blivit bättre. Han är ju tacksam för att de tog sig tid och faktiskt planerade något, men lite tokigt blev det.

  • Solrosen1982

    daniiel: Å fy vilken mardröm! Min blivande skulle inte uppskatta en sån svensexa det är jag ganska säker på. Det måste ju vara som du skriver att de var oerfarna och inte visste bättre... Jag tror inte att min blivandes kompisar skulle ordna en sån svensexa eftersom att de är äldre och många av dem har varit med om svensexor själva.

Svar på tråden Är det ok att prata med sin blivandes kompisar om svensexa?