• Solrosen1982

    Är det ok att prata med sin blivandes kompisar om svensexa?

    Jag är lite dålig på det här med möhippor och svensexor och vad som gäller. Ska killens kompisar ta initiativet helt själva eller kan jag tipsa dem om nåt? Vi ska gifta oss på utlandet och kommer bl.a. att åka till Vegas innan bröllopet. Kom på att det skulle ju vara rätt kul om han fick ha sin svensexa där, men samtidigt tror jag att det skulle vara kul för han att ha en här också med alla vänner som inte ska med. Vad tycker ni andra? Kan jag prata med hans närmsta kompisar eller ska jag lämna saken helt åt dem?

  • Svar på tråden Är det ok att prata med sin blivandes kompisar om svensexa?
  • Solrosen1982

    Ja, det e min tanke också De kan ju behöva tips på dagar osv och nån som håller i hela arrangemanget.

  • Solrosen1982

    Ok Det skulle ju vara trist om ni inte var hemma den planerade helgen Får ta och kolla runt lite med hans kompisar...

  • Solrosen1982

    Lyckliga jag: Nej, jag menade inte så Menade mer att det kan ju vara bra att prata lite med nån av hans kompisar så att de vet när det passar. Så får kompisarna styra upp det

  • Solrosen1982
    Mahy skrev 2012-01-09 08:04:22 följande:
    Jag har prata med bestnannen för att veta när svensexan ska vara just anledning att vi brukar hitta på saker på helgen, men även för att de ska få hjälp med att lura honom! Så vi har en grym plan på kidnappandet :) men jag vet inte direkt vad de ska göra för det lägger jag mig inte i :)
    Just ja! Det kan ju behövas att jag e med och lurar han också. Jag är som dig, skulle inte bry mig om vad de hittar på med han om han inte själv sagt att han inte vill bli bortgjord eller liknande.
  • Solrosen1982

    daniiel: Å fy vilken mardröm! Min blivande skulle inte uppskatta en sån svensexa det är jag ganska säker på. Det måste ju vara som du skriver att de var oerfarna och inte visste bättre... Jag tror inte att min blivandes kompisar skulle ordna en sån svensexa eftersom att de är äldre och många av dem har varit med om svensexor själva.

  • Solrosen1982
    Strawberry skrev 2012-01-09 10:08:56 följande:

    Jag kommer att lägga mig och stötta och hjälpa så mycket jag bara kan, anledningen är att jag vill att min blivande ska få en svensexa då jag vet att han vill det!

    Han har inget stort kompisgäng utan vi umgås mycket med våra familjer och vänner till mig, med deras respektive. Hans två brorsor är de som står honom närmast och kommer att vara marskalker på vår stora dag, brorsan som står honom närmast är just nu i Australien och bor/reser runt. Han kommer hem bara någon vecka innan bröllopet. Den andre är inte den som skulle klara av en planering, han vill väldigt väl men det blir ofta väldigt fel... Svårt att förklara, men har lite svårt att se andras behov och vad de skulle tycka om och är inte så bra socialt. Sen har vi en kille från jobbet som min blivande står väldigt nära, de har ett sånt jobb där de kan snacka skit flera timmar dagligen bara de två. Han har dock väldigt mycket just nu på grund av sjukdomar och dödsfall inom familjen. Han har nog med att klara av sin vardag och att behöva planera en svensexa, även om han skulle ställa upp i alla lägen för min blivande, är inte snällt att fövänta sig eller kräva. En nära vän till oss båda, min brudtärnas man, är självklar på en svensexa men bor allt för långt bort och deras vänsap är fortfarande ganske nya så att säga... Sen finns det ett gäng gäster som säkert skulle vija vara med på svensexan men inte i dagsläget står min blivande nära nog för att vilja palnera den. Men de kan ju kanske vara början på nya/stärkta kompisrelationer...

    Det finns en chans att jag får vara den som drar i det hela och utefter deras önskemål strukturerar upp det hela. Men jag kommer inte att vilja lägga mig i vad de vill göra eller lägga någon åsikt eller värdering i vad de vill göra, mer än att hjälpa till med att fixa alla bokningar och andra praktiska detaljer..

    Frågan är bara, när ska jag höra av mig till grabbarna för att kolla om de börjat planera, och ge en lista på vilka gäster som kan tänkas vija vara med på svensexan. Knappt någon av killarna känner varandra sen innan. Vi gifter oss i maj.


    Ja är det som för er så e det ju lika bra att då "håller i trådarna" och organiserar allt så får de göra det roliga sen Jag vet inte riktigt hur långt innan man ska börja planeringen. Vi gifter oss på påsk men åker iväg i slutet av maj. Så den ideala tiden för en svensexa tycker jag e månadsskiftet feb/mars. För er kanske nån gång i april, börja planera i mars? Tiden går fort när man har roligt
Svar på tråden Är det ok att prata med sin blivandes kompisar om svensexa?