• MariaMagdalena

    EBAY tråden!

    Fick hem ringen som är tänkt som förlovningsring idag, superfin! Klickade hem den mest för att se om ringarna är lika fina som dom ser ut då priset är så lågt och det var den verkligen, så nu återstår "bara" att hitta en vigselring som passar samt en -ring till sambon... Är det någon som sett skymten av en snygg titanring (herr) ca 7-8 mm med något sorts spår i så får ni gärna hojta till =)

  • MariaMagdalena
    Tack för tips =) Fler där som jag gillar! Det svåraste är nog att hitta en ring till mig som matchar både min förlovningsring och hans ring Någon av dom som du köpt själv?
  • MariaMagdalena
    hjgs skrev 2012-05-09 19:29:55 följande:
    ja det är en djungel finns mycket fint, hur ser din ring ut? nej vi köpte dom här www.ebay.com/itm/Titanium-Ring-Set-Wedding-Lo... men inte i från den säljaren, vi ska bara ha dom medans våra andra är på gravering och fram till vigseln.

     


    Dom där ringarna är jättefina =) Ringen som jag fått hem som är menat som förlovningsring ser ut såhär


    !B5l9N+QBmk~$(KGrHqN,!hsEyd!icJrZBMuQDjcqWQ~~_1.JPG


    Den är 6 mm bred och 2 mm hög. Jag vill gärna ha en mkt smalare vigselring och gärna med några stenar, han vill inte ha en helt slät ring. Skitsvårt!

  • MariaMagdalena
    hjgs skrev 2012-05-09 21:03:22 följande:
    vilken fin förlåt att jag bombar dig men jag har verkligen inget bättre för mig i kväll :-P   www.ebay.com/itm/Solid-Titanium-Wedding-Ring-...   www.ebay.com/itm/Luxury-Titanium-Steel-Sister...   www.ebay.com/itm/Classic-Titanium-Steel-Siste... www.ebay.com/itm/Titanium-Wedding-Ring-Bevele...   www.ebay.com/itm/Titanium-Eternity-Wedding-Ri...   www.ebay.com/itm/New-Titanium-Ring-Wedding-Ba...   www.ebay.com/itm/FLOATING-1CT-Engagement-Wedd...       kanske nått som den finns kanske bättre men då kan du knyta ihop med att han också har en med rand i   www.ebay.com/itm/Fine-Titanium-Steel-CZ-cryst...   www.ebay.com/itm/CZ-Stone-Titanium-Ring-Tensi...   www.ebay.com/itm/8MM-Titanium-Ring-Wedding-Ba...     den här skulle kanske kunna matcha din, ingen rand men händer ändå något   www.ebay.com/itm/SHINY-TITANIUM-WEDDING-RING-...   och den här tycker jag passar din förlovningsring kanon men det är ingen rand   www.ebay.com/itm/8MM-Pipe-Cut-Mens-Titanium-B...   en eloge till dig om du ens orkar kolla på alla :-P  

    Men ojoj, tack! Självklart kollat in allihopa Hade valet varit helt mitt så hade jag haft en sån som i första länken eller liknande och han en sån som den i sista länken, men han vill som sagt gärna ha något sorts mönster eller liknande på sin och jag vill nog att våra ringar på något sätt ska matcha varandra. Men jag ska absolut visa honom allihopa imorgon Det är ju så himla skoj att kika runt!
  • MariaMagdalena
    queenemma skrev 2012-05-09 21:54:14 följande:
    Hittade min ring nyss.. Är helt kär i den :) Så kunde inte låta bli att klicka hem den! viewitem.eim.ebay.se/3MM-5MM-MENS-WOMENS-SIMU... där är länken till ringen.. Min blivande tyckte den var för billig han tyckte jag skulle köpa en för minst 1000 kronor men han blev ned röstad av mig hehe.. Den passar så bra ihop med just förlovningsringen :)

    Superfin! Har oxå kollat på den då jag har en sån förlovningsring just nu men utan stenar Blev dock så himla förälskad i den kantiga titanmodellen att jag ville byta, men fina är dom


     


     


     


     

  • MariaMagdalena
    BlåAugustibröllop skrev 2012-05-10 03:40:05 följande:
    Puff, har gjort min första beställning på ebay. Två halsband med örhängen. Det första är tänkt till mig, men blev varnad att stora stenar kan se väldigt plastiga ut så beställde en back-up, som en av tärnorna ska ha ifall den första är lika fin i verkligheten som på bild!

    viewitem.eim.ebay.se/18ct-White-Gold-Plated-B...
    viewitem.eim.ebay.se/NAVYBLUE-Leaves-Bib-Czec...
    Vilka fina smycken du har hittat!
  • MariaMagdalena
    Jane skrev 2012-05-10 09:47:20 följande:

    Tjejer....kan man byta sin leveransadress på eBay och paypal ? Jag ska nämligen åka ner till mitt hemland den 31 maj (ska ha bröllopet där) och det hade varit bra om man kan beställa saker från ebay därifrån också. Någon som vet?


    Ja det ska du kunna göra Gå till mitt E-bay->mitt konto->adresses->change =) På paypal vet jag inte riktigt...
  • MariaMagdalena

    Paypal verkar det oxå gå att ändra adress lätt! Profil->lägg till eller ändra gatuadress =)

  • MariaMagdalena

    Är det någon av er som har erfarenhet av där det står "kontakta säljare" vid frakt till Sverige? Vad är det man ska kontakta dom för, fråga om dom skickar till Sverige eller för att få veta frakten?

  • MariaMagdalena
    annelie1981 skrev 2012-05-12 17:21:46 följande:
    Jag har kontaktat säljare för att fråga om de skickar till Sverige och vad frakten i sådan fall blir, har inte varit några problem alls

    Okej, tack =)
Svar på tråden EBAY tråden!