• Pagnie

    EBAY tråden!

    Jane skrev 2012-03-30 12:19:44 följande:
    Ja det är inte dyrt alls, men undrar om man kan ta bort dem från skorna efteråt...
    det tycker jag nog att man borde kunna göra. Dom ser inte ut att sitta så där jätte hårt.
  • Pagnie

    Oj det råkade visst bli lite till. Måste nog stänga av datorn för idag tror jag.



    band, också till inbjudningskorten.
  • Pagnie
    frökenkröger skrev 2012-04-02 22:46:19 följande:
    Hur funkar det med dom pengarna som finns på kontot nu? jag har nämligen fört över 400kr som inte kommit in än. Kan man föra tillbaka dom pengarna till visa kortet?
    Dom pengarna dras först även om du väljer att betala med kortet. Jag hade 90 kr kvar på mitt konto när jag hade kopplat kortet och då betalade jag 130 kr och då drogs de 90 kr och sen resterande från kortet.
  • Pagnie
    moonias skrev 2012-04-09 20:17:45 följande:
    Handlade ett litet halsband och cd-fodral i helgen. Väntar även på skor samt muffinsformar (skickades uppenbarligen för en månad sedan, ska maila säljaren igen...) till bröllopet. Och sitter nu och kolla runt på smycken, älskar Pilgrim så jag funderar på att ha smycken därifrån och så vitt jag kan se är även det billigare på ebay än i butiker :). Man ska bara kolla frakten, vissa tar uppemot 30 dollar för att skicka ett armband för 15 dollar :S.
    Ja dom har mycket fina smycken faktiskt. Jag måste också börja kolla på det där snart. Vill hitta ett fint armband och örhängen. Ja det där med frakten tar många hutlösa priser på faktiskt. Själv väntar jag på massa saker nu men det har ju varit helger och så nu så har ju varit ett glapp här. Så hoppas jag får hem lite saker i veckan. :P
  • Pagnie
    hemajo13 skrev 2012-04-10 20:08:33 följande:
    dessa superfina askar har jag nu fått hem.. är jättenöjd! ska ha små chokladhjärtan däri=) 


    ååh vilka fina. kan du lägga in länken till dessa? helt underbara verkligen.
  • Pagnie

    Någon som vet vart man kan hitta sådana här inbjudningslådor eller vad det heter. Som små lådar som man kan stoppa i inbjudningarna i och skicka ut. Olika färger.
    Såg dom i en serie och jag blev helt kär.

Svar på tråden EBAY tråden!