• Pagnie

    EBAY tråden!

    aurum skrev 2012-03-15 22:32:47 följande:
    Dom ändrar det där hela tiden så jag håller inte koll på summan. Beställer oftast bara för några hundralappar per paket eller så. Momsen kommer man dock inte undan ens om man beställer för 4 kronor o har optimal otur, den räknas nämligen från första öre.
    Men som sagt... Det har hänt mig 2 ggr på 2-3 år med hundratals transaktioner gjorda.
    Nej men nu är det gjort. bara att vänta och se. Ska bli roligt. :D längtar tills jag får hem det i brevlådan. :D
  • Pagnie
    aurum skrev 2012-03-15 23:10:39 följande:
    Pagnie: Tenderar att ta ca 3-5 veckor med det fraktalternativ de oftast använder sig av från Hongkong när det är economy shipping, men ja... väntan blir så klart otålig! Glad
    ja men det blir säkert jättebra. tänkte inte ens på vart det kom ifrån. Haha. Men jag gifter mig inte förän 2013 så jag har inte bråttom ;)
  • Pagnie

    åh måste bara berätta att mina fina armband till mina brudtärnor med berlocker som det står bridesmaid på kom idag. Gick väldigt fort. Så roligt det är. Och de var jättefina.

    Men sen tänkte jag kolla med er som beställt sådana här bröllopsbubblor. Finns det någon hållbarhet på dom? så dom har utgångsdatum? i sådana fall hur länge håller dom?

  • Pagnie
    Protexblue skrev 2012-03-16 18:33:57 följande:
    Får man fråga vart du har köpt ringarna.. ? Tyckte att du hade en sådan underbar ide att sätta berlocker runt glasen.. Hittade jätte fina hos den säljare där du hittade love berlocken.. =)
    Ja det känns lite mysigt med sådana små detaljer. Lite roligare så. Och har man tid innan bröllopet så är det ju bara att köra.

    http://www.ebay.co.uk/itm/250999324390?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648  här köpte jag mina ringar. 100 pkt.
  • Pagnie
    hjgs skrev 2012-03-16 17:47:29 följande:

    Jag köpte likadana ringar som du ser det ut som hundra ringar för 48 kr. Sen köpte jag små slivirga platta pärlor med en svart bokstav. kommer göra varje persons initialer så att de kan hålla koll på sina glas lättre.


     


    ja man hittar massa kul. Dina love berlocker va jättefina. De är små detaljerna som gör det


    ja men det är ju verkligen det och eftersom jag har mer än ett år på mig innan bröllopet så har jag ju tid att göra dessa små detaljer. Så jag hoppas man kommer på något mer.
  • Pagnie
    hjgs skrev 2012-03-16 17:51:24 följande:
    kollade på mina nyss det fanns inget datum. jag köpte dom för snart ett år sedan och provblåste för nån dag sen och då blev det bubblor så dom verkar inte blivit dåliga. jag har förvarat dom i rumstemp. och i kartongen de kom i så att de står upprätt.
    vad bra för jag tänkte att det ska vi ju ha så det är ju lika bra att beställa. men då behöver jag inte oroa mig för att dom ska bli dåliga. Tack så mycket.
  • Pagnie
    hjgs skrev 2012-03-17 13:57:50 följande:
    i dag har det klickats hem: tre rullar tyll, 4 "soda dispenser" vet inte vad dom kallas på svenska, 12 led lampor till ballonger som ska fästas i tyllbollarna, silvrigt silkespapper, dom sista gästgåvorna och uv top coat till naglarna, en massa nagelandsolja i pennform gäller att börja ta hand om naglarna och en extra stolsrosett så nu börjar väntan igen
    Ja den där väntan är lång. jag väntar på massa saker nu och jag kan knappt bärga mig. Men det kommer nog dröja ett tag till skulle jag tro,
  • Pagnie

    Jag har letat runt nu efter kort för att göra inbjudningar. Det finns ju sådana här färdigvikta kort på typ panduro och det är sådana jag är ute efter. Vet ni vad man kan söka på?

  • Pagnie

    Nej usch Ebay är verkligen beroende framkallande. Men man får ju så mycket fint. Nu har jag hunnit handla på mig ännu mer. En hel del till mina inbjudningskort faktiskt.







    Stämpel med våra namn och datum på. Tänkte trycka det på våra inbjudningskort och ha på embosingpulver. hoppas det blir bra :D

  • Pagnie
    Jane skrev 2012-03-30 12:05:56 följande:
    haha ja beroendeframkallande är det! Och jag ser alla dessa "I DO"-klistermärken och blir sugen på sånna själv. Hur mycket kostar de och finns de i några andra färger förutom ljusblått?
    3.70 GBP kostade dom så det var inte dyrt alls. Nej jag tror faktiskt att dom bara finns i blått då de heter someting blue. Men det finns ju till karlarna också så funderar på att köpa det med. Då står det she is mine. Mycket sött.
    Men ja det är sjukt beroendeframkallande. Speciellt om man har kortet kopplat och bara kan trycka på en knapp så är det klart. :P
Svar på tråden EBAY tråden!