• Sara1291

    EBAY tråden!

    Denna tråd är avsedd för de som har erfarenhet av ebay, kan rekommendera säljare, visa bilder på produkter därifrån osv. OCH för de som liksom jag själv inte har en aning om hur det fungerar 

    Själv har jag inte beställt något därifrån än. Men i o m att det mesta verkar vara så billigt lär det nog sluta med att största delen av all dekoration inköps från ebay.

    Välkomna in, ös på med allt möjligt som har med sidan att göra :)

  • Svar på tråden EBAY tråden!
  • sommaren13

    Nån som köpt slips och näsduk (tillsammans) från ebay och kan rekommendera nån säljare? Gärna med flera färger, söker främst lila.

  • Millisch

    Skulle ni som köpt de gröna tärnklännngarna kunna lägga upp en direktlänktill mig här? :)

  • delly

    Jippi i dag har vi fått hem våra ringar som vi köpte på ebay...Till & med lappen sitter kvar


    kanon bra sida. betalade in dom i tisdags & fick dom i dag. Nu ska det handlas lite smycken med..

  • Minuz
    delly skrev 2012-07-06 13:02:25 följande:


    Här är ringarna
    Kanonfina. Vart köpte du dem och vad kostade dem?
  • Tekla2


    Köpt såpbubblor från Ebay.. och när jag öppnade det väl tillförslutna plastöverdraget så höll jag i en fuktig wellpappask.. suck - 60 st halvfulla rör. Kontaktade säljaren som sa att det kunde bero på vissa flygturers tryck/temperatur, ny förpackning utlovades. Bad dem att försegla rören extra med tejp eller liknande.

    Efter 10 dagar dök den upp och det var på samma sätt som förrut och inte alls tejpade.. dubbelsuck! Kontaktade säljaren igen och bad om snabbleverans av storförpackning såpbubblevätska så att jag själv kunde ordna påfyllning eller en fullständig återbetalning. Hörde inget ifrån dem på fem dagar och öppnade därför en sk "case" (gränsen går vid 45 dagar efter betalning). Efter 12 timmar hade jag fått tillbaka alla pengar inkl fraktkostnaden på mitt paypalkonto :)

    Alltså.. beställ din såpbubblor i god tid och att det lönar sig använda sig av hjälpen man kan få på Ebay/Resolution Center 

    Kostnaden var 15 GBP inkl frakt
Svar på tråden EBAY tråden!