• Äldre 21 Dec 19:20
    219063 visningar
    1419 svar
    1419
    219063

    EBAY tråden!

    Denna tråd är avsedd för de som har erfarenhet av ebay, kan rekommendera säljare, visa bilder på produkter därifrån osv. OCH för de som liksom jag själv inte har en aning om hur det fungerar 

    Själv har jag inte beställt något därifrån än. Men i o m att det mesta verkar vara så billigt lär det nog sluta med att största delen av all dekoration inköps från ebay.

    Välkomna in, ös på med allt möjligt som har med sidan att göra :)

  • Svar på tråden EBAY tråden!
  • MariaM­agdale­na
    Äldre 22 Jul 21:57

    Man ska då verkligen inte vänta med att köpa om man hittat något man gillar har jag upptäckt! Vi har snöat in oss på titanringar och ska byta ut våra nuvarande förlovningsringar i guld. Hittade en ring var som vi gillade på e-bay, en förlovningring till mig och en förlovning/vigsel-ring till honom och beställde den jag ville ha på "prov" mest för att se om den var lika fin i verkligheten och visst var den det, riktigt riktigt fin! Dock för stor så därför skulle en ny beställas senare, dom är ju så billiga! Nu ett par månader senare och 6 månader innan bröllopet så säljs ingen av ringarna längre =( Skit! Att förminska den ringen jag redan har är inte bara svårt, det skulle kosta en slant oxå.. Så ikväll har vi beställt från en annan sida ist, känner mig otroligt nöjd med det valet oxå =)


     


    Men det är vigselringarna det, nu är jag ute efter en förlovningsring i titan, en slät blankpolerad smal ring gärna med en eller flera stenar i. Ca 4 mm bred. Någon som sett till någon sådan (på ebay eller andra ställen)? Vet att jag sett en tidigare på e-bay men hittar den inte nu... =/


     


    Fler som handlat ringar från e-bay?? =)

  • Mrs S 2012
    Äldre 23 Jul 10:12
    MariaMagdalena skrev 2012-07-22 21:57:50 följande:

    Fler som handlat ringar från e-bay?? =)


    Vi köpte denna till min man http://www.ebay.co.uk/itm/7MM-FLAT-SATIN-MATTE-SOLID-TITANIUM-WEDDING-BAND-RING-/140568727532?pt=UK_JewelleryWatches_WomensJewellery_Rings_SR&var=&hash=item66734fe582

    Säljaren heter jamjojewellery

    Lycka till!
  • MariaM­agdale­na
    Äldre 24 Jul 09:32
    Mrs S 2012 skrev 2012-07-23 10:12:53 följande:
    Vi köpte denna till min man www.ebay.co.uk/itm/7MM-FLAT-SATIN-MATTE-SOLID...

    Säljaren heter jamjojewellery

    Lycka till!

    Den var jättefin =) Älskar dessa titanringar!


     


    Nu är jag lite lat av mig och ids inte kolla så långt bak i tråden... Men ni som handlat fejkblommor, vad har ni sökt på??


     

  • hjgs
    Äldre 24 Jul 12:23
    MariaMagdalena skrev 2012-07-24 09:32:52 följande:

    Den var jättefin =) Älskar dessa titanringar!


     


    Nu är jag lite lat av mig och ids inte kolla så långt bak i tråden... Men ni som handlat fejkblommor, vad har ni sökt på??


     


    köpte aldrig nån utan gjorde själv men när jag sökte så va det på wedding bouquet och silk wedding bouquet finns massor fint


     

  • FruSte­ndahl
    Äldre 24 Jul 12:36

    Jag beställde detta från ebay idag =)


  • Marjas­inus
    Äldre 24 Jul 12:36
    fayefaye skrev 2012-07-17 14:19:17 följande:
    Det ska finnas nån slags säkerhet med paypal också så att man kan få tillbaka pengarna om man blir lurad på varorna, eller?
    Ja du kan göra en reklamation och backa betalningen i värsta fall. Men handlar du av säljare med goda betyg så har du nästan ingenting att frukta. Dom är väldigt proffessionella!

    Var noggrann med att läsa alla beskrivningar och tveka inte att fråga säljarna om du undrar något. Om produkten inte är vad du tänkt dig men det beror på att du läst på dåligt så har du ofta ingen chans att byta. Ångerrätt existerar inte när man handlar utomlands ifrån utan det är upp till säljaren. 
  • MariaM­agdale­na
    Äldre 24 Jul 13:02
    FruStendahl skrev 2012-07-24 12:36:39 följande:
    Jag beställde detta från ebay idag =)


    Jättefint! Har du länk?
  • Marjas­inus
    Äldre 24 Jul 13:24

    Jag har handlat mycket på ebay tidigare, men det här med bröllopsgrejer är ju verkligen ett mecka. Synd bara att det är så svårt att hitta saker hos en och samma säljare, det blir ju så mycket frakt när man beställer från olika. Men det blir ju ändå billigare än i Sverige.

    Har redan lagt en beställning på kläder åt mig, nämligen:
    * Smokingkavaj
    * Smokingskjorta
    * Smokingväst
    * Lackskor
    * Manchettknappar, fluga och näsduk i vårt färgtema

    Väntar med spänning på att detta skall komma i brevlådan, lägger upp bilder då!

    Kommer snart att lägga en stor beställning på dekorationer. Följande beställs:
    * Bordsplaceringslappar med gästernas namn tryckt
    * Vinflaskeettiketter med eget tryck 
    * Servetter med eget tryck
    * Röd matta 

    Sen kikar vi ett par gånger i veckan efter ringar. Det är svårt att hitta precis vad man vill ha men det dyker ju upp nya annonser hela tiden. 

  • sessa
    Äldre 24 Jul 14:04

    hur vet man vad varan kostar om det inte är svenska kronor? finns det nån valuta omräknare??  är det bara säljare från utlandet??

  • MariaM­agdale­na
    Äldre 24 Jul 14:12
    sessa skrev 2012-07-24 14:04:44 följande:
    hur vet man vad varan kostar om det inte är svenska kronor? finns det nån valuta omräknare?? är det bara säljare från utlandet??
    Jag brukar bara handla på ebay.se och där är det redan omvandlat till sek, men annars kan du googla efter en valutaomvadlare så ser du vad det hamnar på undefär
Svar på tråden EBAY tråden!