• missfroggy

    Stockholmsbrudar Augusti 2012

    Hej

    Jag ska gifta mig 18 augusti 2012 i Høgalidskyrkan.  Har tittat på lokal men ska titta mera.  Har bokat frisør och vårt färgtema är silver och vinrøtt. Tror att vi blir runt 30 gäster. Vet vem vi vill ha till toastmaster men har inte frågat personen än.  Det blir ett svenskt /norskt brøllop då M2B är norsk.

    Vi vill ha bordservering och ska inte ha starksprit utan endast øl, vin och cider. har inte kommit så mycket längre i planeringen så vi har inte bestämt budget än,

    Återkommer när jag planerat mera.

  • missfroggy

    Jag vet inte om du har rätt ang. tornen men jag håller med om att kyrkan är vacker. Vi har valt den då min farmor och farfar gifte sig och begravdes där. Mina føräldrar gifte sig och min pappa begravdes där och min lillasyster gifte sig där. Så valet av kyrka var enkelt. Vi har valt att gifta oss i Sverige trots att vi bor i Norge bara før att vi (läs jag) vill gifta oss i Høgalidskyrkan.

  • missfroggy

    Jag har ingen aning om vilken klänning jag vill ha. Då jag har x antal kilo i øvervikt så blir det svårt att hitta en som gør att jag inte känner mig som en strandad val. Jag planerar att gå ner i vikt, men vet ju inte hur mycket jag lyckas gå ner. Jag vet i alla fall att jag vill ha en helvit klänning. Det är ju populärt att ha vit och en färg till. Men det vill inte jag ha. Har inte bestämt om jag ska sy upp en klännig eller om jag ska hyra.

    Vet du hur din klänning ska se ut ?

Svar på tråden Stockholmsbrudar Augusti 2012