Inlägg från: Maria och Toni |Visa alla inlägg
  • Maria och Toni

    Bröllop i Gävle 2012. Behöver tips och idéer om allt!

    Är du ute efter Schalins ringar kan du köpa dem billigare i Skutskär än i Gävle just nu. Själv så sparade jag 4000:- .

  • Maria och Toni

    Du hittar ringarna på Öbergs Ur och Optik som ligger i de röda bodarna mittemot Coop.  De hade en hel del Schalinsringar och det gick fort att beställa 4 dagar tog det bara. Jag föll för ringen "solvind" och hade tittat på den inne i Gävle men då det var dags att köpa så hade de höjt den rejält. Jag hade planer på att åka in till  Uppsala så jag sökte på återförsäljare av Schalins ringar och så fick jag upp Öbergs Ur i Skutskär och sparade i och med det mycket pengar. Vad jag vet så finns det ingen guldsmed i Skutskär men Öbergs Ur hade som sagt mer än bara klockor. :)

  • Maria och Toni

    Om du vill ha tips på en bra brudbutik så kan jag rekomendera Hefa brud och bal i Uppsala. De både säljer och hyr ut brud och balklänningar. Personalen var jättebra och plockade fram olika alternativ som kunde passa just mig. Letade klänningar i Gävle i somras men hittade inte mycket i min storlek (38/40) men det var säkert för att det mesta var slutsålt inför högsäsongen.

    Bröllopsmässa kan ju också vara nått att gå på om man vill få lite inspiration men själv så hade jag inte riktigt tiden till det. Och bröllopstidningar så klart :)

Svar på tråden Bröllop i Gävle 2012. Behöver tips och idéer om allt!