• meandmylove

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    JJulibrud2014 är det egenvärde kuvert av tapet? Det ser ut som en gammal strukturtapet.. kanske kan vara en idé att vika kuverten själv, jag har nämligen 2 rullar gamla fina vita tapeter!

  • meandmylove

    Nu såg jag ditt förra inlägg Julibrud2014! Jättefint kort! Men kanske en snäcka eller en liten sten istället för myntet? Då är nog havsytan mer tydlig! Jag har ett annat tips till dig!

  • meandmylove

    Jag har problem med att ladda upp bild från telefonen. Men jag kunde få in den i mitt bildgalleri! Den är döpt till julibrud2014. Silversprayade snäckskal som dekor på borden :) dessa kan man ju ha genomgående i bröllopet! På inbjudningar, använd dem som placeringskort (skriv fint med kalligrafipenna på snäckan, dekorera borden bablabla

  • meandmylove

    Julibrud2014; bilden jag försökte visa dig var massa snäckskal och mossen skal som spraymålats silvriga. Det hade säkert passat ert tema jättefint! Kanske hittar du någon plattare snäcka alternativt ett musselskal? Annars kan man ju vardera kuverten men det kanske är lite mycket eller om alla gäster bor i samma stad åka runt och dela ut breven (då slipper du dessutom porto) :D

  • meandmylove

    Instämmer Instämmer med ovanstående. Creperos idéen tar jag och utvecklar till någon form av bordsdekoration. Men hur många rosor får man ut per crepepapper?

  • meandmylove

    Så synd jag pysslar jättemycket men eftersom jag bara använder mobil och ipad så kan jag inte vara med och bidra i tråden! Keep up the good work!

  • meandmylove

    Tyvärr.. allt jag gör nu är ju hemligt med bröllopet. Men får ta kort och spara så lägger jag ut om jag kommer åt någon dator någon gång :)

  • meandmylove

    Emma167 jag är lite inne på att göra som du skrev ovan med trolldeg. Känns ändå inte tillräckligt påhittigt för min del.. får se om jag kommer på något annat kul..

  • meandmylove

    Så fina vimplar kalejdoskop, jag tänkte själv göra vimplar. Ska du vara skriva era namn? Jag kan inte komma på något bra på varken var vi ska ha dem eller hur de ska se ut.. projekt jag får skjuta fram i den :)

  • meandmylove

    Hjälp glömde ju skriva! överst har jag gjort tvevåningstårtor i tvål som favour till våra gäster. de läggs i cellofanpåse.

    Bilden under har jag gjort en kuvertlåda, önskar oss bidrag till resa

    Under har jag köpt grafittifärg som ska spraymålas på 70 barnmatsburkar och argera varser till bordsblommorna, likt inspirationsbilden nedan.



  • meandmylove

    Grafittifärgen håller bra! Kanske inte hållbart i längden i diskmaskin osv men absolut för en gång. Har inte provsprayat då färgerna redan är sprayade på burken. Ska testa i veckan!

  • meandmylove

    A ring on my finger; har precis satt igång diskmaskinen med 70 st barnmatsbrukar!! Haha känner mig alldeles galen. Ett tips är att gå till närmsta Öppna Förskola och be om tomma burkar. Det gjorde jag idag när vi var där med lillan, som oturligt nog precis slutat med barnmatsburkar!!

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)