• Carro87

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    bettansss skrev 2014-02-02 21:59:59 följande:
    Som många andra tidigare i den här tråden har jag gjort färdiga blad för gästerna att fylla i istället för gästbok. Lådan har jag köpt på Lagerhaus och sen har skrivaren fått gå varm!


    Har provgjort en goodiebag idag också som jag tänkte att gästerna ska få innan vigseln. På första bilden ser ni vad som ligger i. En karamell som det står "Just married" på från myheart.se, en rispåse som jag gjort själv av transparent papper från Panduro, en näsduk (från Lagerhaus) inslagen i cellofan och ett visitkort som jag beställt från Vistaprint. På baksidan är det en bild på mig och min blivande och på framsidan står det instruktioner till Wedpics som jag hoppas gästerna vill ladda ner för att dela foton direkt på mobilen.


    Papperspåsarna är från Panduro och så har jag satt på ett klistermärke med våra initialer på (från Calligaphen), samma klistermärke satte jag på kuverten till inbjudningarna.


    Ååå så fin låda och kort du gjort. :)


    Jag funderar också på att göra färdiga blad för gästerna att fylla i. Vad använde du för papper? Vanliga A4 känns för tunna och sladdriga :)

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)