• CJ5

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Hur gör man dessa blommor? Marione skrev 2013-07-08 21:04:20 följande: Här är mina pappesblommor som ska göras i olika pastellfärger och vitt i massor av olika storlekar... Tänkte göra jättestora maffiga arrangemang runt om i lokalen.

  • CJ5

    Marione skrev 2013-07-08 21:33:20 följande:det är jätteenkelt (verkligen), man kan göra av antingen silkespapper eller av servetter. Jag har valt servetter för att det är ett billigare material och jag vill ha många blommor, samt att det är lite stadigare känner jag. googla på hallonsemla. Hon som har den bloggen har en liten video om hur man gör dem där man ser exakt hur man ska göra. Jag använder dock inte en servett som hon gör till mina blommor utan tre stycken med 3 lager för att få dem riktigt fluffiga och fina. Dem är verkligen jätteläckra även i verkligheten. Funderar tom på att göra jättesmå sådana här och ha som brudbukett.Tack! :)

  • CJ5

    Nä, varför lyckas jag inte ladda upp bilder? Bilden finns i mitt galleri om någon vill se, caketopper, inbjudningskort och ljuslykta.

  • CJ5

    Men? Jag fyllde ju i att dom skulle visas för inloggade besökare. Du menade i gallerit va?

  • CJ5

    Men? Okej jag är inget data snille, men är det bara jag som har problem med att ladda upp bilder på denna sida?

  • CJ5


    Det ska inte sitta gem i cake-toppern och det ska stå antingen nygifta eller våra namn i vimplarna.

  • CJ5
    aminis skrev 2013-08-06 07:44:52 följande:
    Voilà! Vinflaska inlindad i snöre :) Detta blir mina vaser till bröllopet (som nu sker om mindre än ett år!). Ska också ha några som ljusstakar, men kanske med lite variation på snöre, snörning och kanske några helt utan snöre. Tänker att man kan ha lite vatten/sand/stenar i flaskan. Det kan också bli dekorativt!


    Sjukt snyggt!
  • CJ5
    mlisso skrev 2013-08-27 19:38:56 följande:
    Jag lyckades! Glad
    Helt underbart tema! HELT underbart! :D
  • CJ5

    Påsar till gäserna, på andra sidan står vilka som sjunger och spelar i kyrkan. i påsarna ska det ligga näsduk, rispåse (eller såpbubblor) och nånting mer... Gjort påsarna själv av sönderklippta Ica MAXI kassar.



    Vaser till borden. Ska bli en himla massa fler sånna!

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)