• Hannis23

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Mina senaste pyssel: 



    Servettringar av lite styvare papper, med kärlekscitat på. Mallen är från den här tråden! :) Har gjort med 4 olika citat totalt. På just denna står det "The best thing to hold on to in life is each other" - Audrey Hepburn.


    Köpte billiga spetsgardiner och klippte till ljuslyktor :)

    Av resterna från gardinerna gjorde jag 7 stycken vimpelgirlander att hänga i taket:


     
  • Hannis23

    Sudditjuven: Nej jag har inte kantsytt dem, bara att klippa till och limma på :) Chicita: Jag hade spetsen högre först men insåg ju att det som sagt blir väldigt varmt där. :) Jag ska provtända en lykta till helgen och kolla hur den här längden funkar :) Gifter mig inte förrän i augusti så då hinner jag göra om dem ifall det inte går!

  • Hannis23

    Har nu pysslat ihop min egen brudbukett av virkade "rosor". De sitter på en hållare med oasis, med floristpinnar med stenar i och sen är det svarta satinband mellan. Jag virade satinband runt handtaget också, eftersom det är vitt. Kostnad totalt blev högst 200:-! :)



  • Hannis23

    Filibustern: Har ju själv snott idén från en tråd här på BT så varsegod ;) Vi googlade olika mönster på blommorna och provade oss fram till de jag gillade bäst. Den här buketten har två olika sorter i två olika garn :)

  • Hannis23

    Filibustern: Jag kan inte heller virka, så jag anställde min mamma ;) Sen satte jag ihop den själv!

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)