• kj79

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    CoG skrev 2013-06-11 20:32:57 följande:
    Jag kunde inte vända den här bilden rätt...

    Nu blir det inga fler dukningsbilder från mig :)

     


     



     


     


    Jätte, jätte snyggt! :) Vi ska också ha servetterna vikna sådär. Men de är i silver. Kaffeservetterna blir i grönt sedan. :)
  • kj79

    Åh, blev helt inspirerad! Tror jag ska börja leta sånadär små virkade dukar på loppis och ha på våra "löpare". Får jag det? Och jättefina placeringsskyltar! En kompis tipsade mig om att ha stenar med namnen på. Det tror jag kan bli riktigt snyggt om man hittar passande stenar för det. Då passar det även in på silver-delen i vårt färgtema.

  • kj79
    Milli skrev 2013-08-01 13:15:21 följande:
    Älskar att pyssla och kommer att göra mycket själv till vårat bröllop :) Vårat tema är glitter, glamour och bling bling med ett inslag va 50 tal och rock´n roll med färgerna vitt, rosa och silver Tror de kommer att bli Skitbra ;)
    Här kommer iaf bilder på inbjudningskorten jag gjort, de ser kanske enkla ut men de har tagit en massa tid och än har jag bara hunnit gjort 20kort (25kvar) och redan tillbringat massvis av tid på dom. Texten är embossad och innebär att jag stämplat med genomskinlig färg, hällt på pulver och sen värmt så de smällt och blivit 3d :) Som ni kanske förstår utifrån bilden så öppnar man dom inte som en bok utan uppåt :)



    Otroligt fina!
  • kj79


    Har pysslat med detta under några dagar. Mumin-klubbor som ska ges till gästerna. Kanske kommer vi ha detta som dekoration, alltså en klubba på varje plats, vi får se hur det ser ut när det närmar sig... :)
  • kj79

    Vi köpte ljus för några dagar sedan, från dollarstore och jag började skrapa bort etiketten. Då blev jag tipsad om att ta med en blöt trasa. Fick bort direkt. :) Men det kanske beror på hur mkt klister det är, men ni kan ju testa iaf. :)

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)