• Bamsemums

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Nu har jag läst igenom den här tråden, vilken insperation! Nu kliar det riktigt i fingrarna!

  • Bamsemums


    Det här är tänkt som placerings"kort". Vad tycker ni? Färgtemat ska vara rosa-vitt-silver. Ska det vara lite starkare rosa färg på bandet? 
  • Bamsemums
    confuzed86 skrev 2013-04-08 22:01:50 följande:
    Så sött! Vi har samma färgtema som dig. Jag tycker den rosa färgen blir lagom, annars är det lätt att det blir för mkt
    Tack, jag har fått inspirationen från den här tråden :) Jag har ju lovat min m2b att det inte ska bli för mycket rosa (han är jätte rädd för det) :P
  • Bamsemums
    confuzed86 skrev 2013-04-09 10:47:28 följande:
    Haha jag tvingar min sambo att ha rosa slips :)
    Modigt av honom att ställa upp på det! Min m2b vägrar så jag funderar på om han ska få ha fluga eller vit slips :)
    MarieTherese05 skrev 2013-04-09 12:23:36 följande:
    Så fint... vi ska ha vita häst skor med hampa snöre i för placeringskortet i  


     Det var fint med vita häst skor också! :) Då måste posta en bild här sen så man får se hur det blir sen :)
  • Bamsemums

    filibustern skrev 2013-04-10 17:03:53 följande: Bamsemums skrev 2013-04-08 21:57:19 följande: Det här är tänkt som placerings"kort". Vad tycker ni? Färgtemat ska vara rosa-vitt-silver. Ska det vara lite starkare rosa färg på bandet?  nej så smart! charmigt! men hur fick du tag i hästskorna? är det riktiga? De är riktiga. Jag mailade två ridskolor och frågade om de hade begagnade som jag kunde få och det var bara att komma och hämta sa de! De slänger ju bara skorna när de skor om hästarna så de hade nog inget emot att jag var där och tog ca 80 skor ;) Min m2b har blästrat dom för att få bort all rost och skit, sen har vi spraymålat med silverfärg från biltema men den färgade av sig lite så vi lackade dom också :)

  • Bamsemums

    tropicallime skrev 2013-06-23 19:24:59 följande:Har börjat öva på att göra papperblommor både till min bukett och till bordsdekorationerna, dels för att spara pengar då vi har valt bort naturliga blommor av både ekonomiska och allergiska skäl. Många som är pollenallergiska som kommer på bröllopet.Här är två blå rosor och en vit i olika storlekar på vanligt skrivarpapper målade med akvareller.Vad tycker ni?Vilket bra tips! Min m2b är väldigt allergisk och jag har funderat på hur man ska kunna göra med blommorna. vi vill ha så fint och billigt som möjligt! :) 

  • Bamsemums
    tropicallime skrev 2013-06-24 20:35:59 följande:
    Googla på paper flowers så finns det massor av olika modeller och guider till hur man gör! Just den här varianten kommer från elli.com! :D och eftersom de är gjorda av vanligt skrivarpapper blir de väldigt billigt, går åt 1 A4 till varje ros. Man kan även beställa på massa olika sidor har jag sett! Men är det ett tag kvar kan man ju göra själv istället!
    Tack! Det ska jag göra :) Jag ska inte gifta mig fören om ett år så jag har tid på mig att sitta och pyssla ihop blommor ;)
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)