• LinneaR

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Mandala skrev 2012-08-30 09:17:45 följande:
    Det blev inte mycket pyssel men lite pill när savt-the-date korten gjordes. Skrev på kartong med pensel och vit färg, tog blommor som jag plockat på en promenad, la ut en duk och stora dotterns klänning som är så fin både i färg och material, sen fotades detta, redigerades i ps, skrevs ut på tjockare fint papper, jag skrev på baksidan och satte på en liten "pärla". Adresserade och sen var det bara att skicka iväg
    Jättefina save the dates! Jag sitter själv just nu och funderar på design och text...men gillade verkligen dina! Kul idé att fota allt och sedan redigera i datorn...det har jag inte tänkt på:)
  • LinneaR

    Har äntligen börjat pyssla och är på god väg med våra save the dates! Tanken är att det lilla tårtpappret ska sättas på ett hårdare papper där även mer info ska stå. Kanske kommer en bild när de är klara:)


  • LinneaR
    MTB skrev 2012-11-03 16:15:22 följande:


    Jättefina namnskyltar! Hur har du gjort dem? pappret böjer ju sig så fint:)
  • LinneaR
    Biographic skrev 2012-11-03 19:57:14 följande:
    LinneaR: jättefina! Vad har du stämplat med?
    Köpte ett kit med bokstavs- och sifferstämplar på Granit. De hade två storlekar och jag valde den minsta. Setet kostade bara 79 kr vilket jag tyckte var ok...kollade på panduro och där var de mycket dyrare.Sådana stämplar finns nog att köpa lite varstans då de är den vanliga typen med träkloss.

    Är dock rätt svårt att få till det snyggt, så fick slänga några tårtpapper:) men lite "fel" tycker jag inte gör något då det ändå är handstämplat och tanken är ju att det ska vara lite snett och vint!
  • LinneaR

    Nu har jag gjort klart några av våra save the dates. Fotot är taget när de sitter på kylskåpet - har satt en liten magnet på baksidan. Där står även våra namn.



  • LinneaR
    Linnea89 skrev 2012-11-04 17:41:06 följande:


    jättefina! på den första bilden såg det ut som att hörnena var svarta men nu ser jag ju att de är utskärningar i pappret - jättefint!
  • LinneaR
    Juli2013 skrev 2013-03-07 22:36:02 följande:
    Jag syr just nu 16 meter vimplar så jag har också lite att göra :)
    Håller också på med vimplar...Tar tid, men har pytsat över lite jobb på mamma:)
  • LinneaR
    säker skrev 2013-04-29 23:21:22 följande:
    Vi har fägat 120 tårtpapper i helgen, i åtta olika fäger samt innerstrutar tlll dem...  Nu återstår bara att rulla ihop dem + stämpla och embossa etiketter med vår bröllopsstämpel, sätta på dem på snöre och knyta runt. Vi ska göra "karamellstrutar" som vi sedan ska ha som behållare till rosenblad och lavendel . Det ska gästerna får kasta  istället för ris. Känns kul! :) 


    Såhär tänkte vi göra: 
    Jättefint! Jag hade tänkt att färga men la ner det projektet då det verkade väldigt jobbigt. Var det det, eller gick det rätt smidigt? Verkligen värt det i alla fall!!
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)