• msE

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    så impad av allas pyssel! Kan tipsa om att lagerhaus har rosa hjärtformade tårtunderlägg, såg att ni frågade om det....

  • msE
    Laures skrev 2012-09-12 19:31:22 följande:
    Här är min idé till bordsplaceringen. Kommer nog också köra en hel del kvistar och grenar liggandes på borden med som dekorationer.

     


     


    Gillar idéen med kvistar :) dock har du nog en poäng att dom kan bli instabila... hm.. man kan inte ha dom liggandes då o göra skåror längs med? eller försvinner dom liksom helt då? Tjockare grenar borde funka annars som har lite mer tyngd... denna idé ska jag nog låna o lägga i planeringsmappen ;)
  • msE
    FrökenMäkelä skrev 2012-09-27 22:20:02 följande:


    Så här kommer våra inbjudningskort att se ut. Hjärtat kommer se annorlunda ut, detta är från ett av mina halsband. Kortet är i strl A5 så det orange är baksidan av kortet.
    fin inbjudan, gillar "nätbandet" , får man fråga vart det är inköpt ngn stans??
  • msE
    Tokig skrev 2012-10-02 10:09:42 följande:
    Våra vigselprogram - inspirerade av pulmonate fina program som hon lagt upp här på BT.


    Vilket fint program,  enkelt men informativt o skojsigt samtidigt, denna kommer copy paste ner i min inspirationsfolder om det är okej Glad
  • msE
    Cissi skrev 2012-10-08 15:30:40 följande:
    Vitt och silver kommer det bli, med vinter tema. Så det är ju inte direkt nån färg med. Hade tänkt mig nått i den här stilen.

     


    Men vitt e ju en färg (eller egentligen flera färger) o silver e ju jättefint :) vilken winter wonderland känsla man får med det temat :)
  • msE
    Nevertheless skrev 2012-10-14 17:25:01 följande:
    jag är inte super blingig av mig men sambon föreslog det :P 
    Har funderar på kanske en spets kant annars vad tror ni om det? Ska köpa en och pröva mig fram iaf..

    hehe ja en rak rand om det blir bling på Vi vill ha det stolfullt och rent så att säga då det passar oss!
    Funderar på hur man kan få det att se lite mer "gammalt" ut eller vad jag ska säga om det nu går... Texten är lixom lite sliten och ruggad eller vad man ska säga så den ser gammal ut.

    Pekkish: till höger eller till vänster?  :)  
    Beror ju på vilken känsla ni vill förmedla med bröllopet, är det lite mer modernt o blingat bröllop så är det bra med blingstenar och det rosa bandet.

    Vill ni i stället köra på en "gammal" stil så skulle jag nog byta ut det rosa bandet mot en rosa spets eller bomullsband. Tror det kan bli för mycket på kortet med både det bandet ni har nu och en spetskant.

    Flyttar man ner namnrutan lite gör det ju också att det inte ser tomt ut i nederkanten.
  • msE
    Minuz: Hur fungerar det när man eldar ljusen eftersom servetten är gjord av papper??
  • msE
    camben:
    det beror nog helt på vilken typ av inbjudningskort man ska göra. Ska man ha mkt "tingeltangel" som du beskrev det så kan det lätt smita uppåt med priset.. ska man däremot ha enklare och det mer är fråga om papperskostnad enbart så kan man nog komma undan billigare.

    Calligraphen och vistaprint är annars vanliga ställen o beställa inbjudningskort på, där finns det även en del mer stilrena kort om du vill jämföra priser.

    Lycka till med pysslandet
  • msE
    tr3apor skrev 2013-01-24 12:10:57 följande:


    Kollade runt igår på caketoppers, tycker de skojigaste är vansinnigt dyra! Prövade nu att göra en själv av trolldeg! Det ska föreställa min M2b letandes i ett hål efter en cache (geocaching är vårt stora intresse), och jag får då sitta och vänta.. Har gjort en stenmur som ska vara i bakgrunden! Ska måla dessa efter de torkat ordentligt! Vad tycks? 
    haha innan jag läste din text så undrade jag just vad den caketoppern hade för syfte!! Kalas snyggt gjord o kommer bli ännu bättre målad o monterad på tårtan Solig du får posta det färdiga resultatet framöver..
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)