• Teresa L

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)


    Alltså, jag blir så grymt imponerad av hur duktiga och kreativa alla är!


    Här kommer iaf mitt något enklare pyssel. (OBS!! Detta är bara "prototyper" alltså inte färdiga att användas)


    Vårt tema är lila, vitt och svart med detaljer i silver. Tanken med rosetterna är att det ska vara en återkommande detalj i inbjudningskort, placerkort och servetterna. I strutarna kommer det ligga några godisar till gästerna ifall dom behöver få upp blodsockret lite innan det är dax för maten.

  • Teresa L
    Cissi skrev 2012-10-08 14:08:38 följande:
    Wow, underbart!! Man blir ju lite sugen på att ha nån färg med när man ser allt fint.
    Ni kommer inte ha något direkt färgtema så eller hur kommer det se ut för er?
  • Teresa L

    Åh, va läckert! :) Men om du vill smyga in nån färg så funkar ju ljusa kalla färger, som tex ljusblått eller ljuslila. Men vitt o siver är otroligt fint och "vintrigt". :)


    En kompis till mig som gifte sig på vintern tog det steget längre och sprayade konstsnö (sånt man kan ha på fönsterna eller julgranen) med lite glitter på ljuslykorna och vattenkarafferna. Det blev rätt läckert. :)

  • Teresa L
    Cissi skrev 2012-10-08 15:30:40 följande:
    Vitt och silver kommer det bli, med vinter tema. Så det är ju inte direkt nån färg med. Hade tänkt mig nått i den här stilen.


    Blir till att köpa en massa snygga julkulor i vitt och silver att dekorera med.


     



    Älskar den här tårtan! Ska ta med mig en bild och se om man kan få nått liknande



    Namn lapparna ska vara kottar som sprayas med silver och sånna ska även ligga som dekoration tillsammans med ljus och nått annat som jag inte har kommit på ännu.


    Å så kommer vi vara i en lokal som är helvit 9m i takhöjd och jätte stora fönster - ett gammalt bryggeri - och fullt med en massa ljusslingor. (förhoppningsvis *håller tummarna* möte med dom nästa vecka)

     


    Jag va bara tvungen att lägga upp en länk på en urfräck klänning jag kom att tänka på när du skrev att ni ska ha vitt och silver. :)


    http://www.missmoneypenny.nu/sv/balklanningar-1/vacker-balklanning-i-silver-stl-3436.html


    Tycker den är hur häftig som helst!

  • Teresa L
    Cissi skrev 2012-10-12 09:35:06 följande:


    Ja den skulle vart läcker! Humm, kanske ska kolla med tärnan vad hon tycker om en sån. Jag ser däremot förj*vlig ut i toppar/klänningar utan axelband - enligt mig då. =P Har ni tänkt på det när ni kollar runt på klänningar, mer än hälften är axelbandslösa.
    Ja, det känns som att det är ovanligare med axelband el ärmar nu.. Men trenden vänder säkert snart. :) Klänningen jag beställt ser typ ut som denna, fast ivory då o inte silver. ;)
  • Teresa L

    Hur har du gjort dem?? Jätteläckert!


    Minuz skrev 2012-10-14 08:29:17 följande:


    Igår gjorde jag 1 av alla ljus............... Vad tror ni?
  • Teresa L

    Sånt där ljus bara måste jag prova göra! hur snyggt som helst!


    Men tar inte servetten eld när man eldar ljuset?

  • Teresa L


    Här kommer en bild på mitt "pyssel" som jag hunnit med hittills... Vissa saker är mer pyssliga än andra. :) Servettringarna har jag gjort i samma papper och guldstämplar som jag gjorde inbjudningskorten av. Sen gjorde jag små rosetter som jag limmade på och stack in ett murgröneblad. (Detta är bara några stycken, jag ska göra många fler) Buketten har jag gjort själv då vi har en del allergi i familjen. Ljusen ska gå i samma tema med guldrosett och så håller jag på att göra marsipanrosor. Vi ska köpa helt vita prensesstårtor som jag kommer dekorera själv med rosor i samma färg som beketten och murgröneblad. :) (Nån som kan gissa vårt färgtema?) ;P
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)