• izredam

    Utmaning! Sockerfri månad, är du med?

    jag och sambo hakar också på - idag gick dock sådär, vi bestämde att vi gemensamt skulle äta upp glassen vi hade kvar innan vi började. Problemet med glassen var att det var äcklig GB-glass (big pack, light vanilj) köpt för att göra milkshakes tidigare i sommar, enda sättet att äta upp den var löjligt mycket kolasås.

    Jag har inga egentliga problem med godis och så, men chips däremot. Så jag säger till er här att jag inte ska äta chips på en månad, och så undvika godis, men sötsakerna blir jobbiga då det både är bröllop och min födelsedag i helgen och sen väntar ett par födelesdagar till den här månaden och i vår umgängeskrets så säger man inte nej tyvärr... Jag ska försöka protestera, men det kan bli svårt är jag rädd..

    Vågar dock inte säga till sambo att jag skippar chipsen i en månad, han kan ju se mig och bryr sig mer om jag misslyckas :/


  • izredam

    Jag fuskade idag, var på bröllop och grejer! Men jag lät bli godiset och tog bara en liten kärleksmums till fikat, ingen bulle etc. (brudparet gillade inte tårta - så det blev pannacotta till efterrätt och sen fikabuffé utan tårta).

    Imorgon fyller jag år, då blir det smörgåstårta och paj (jag gillar inte heller tårta) - och sen har svärföräldrarna hittat på något på förmiddagen verkar det som - så jag tänker fuska med måtta imorgon med!

  • izredam

    Det slog mig idag att jag, helt utan att tänka på det, har varit chipsfri i två veckor! Vinst i sig - dessutom fick jag en kapselmaskin i födelsedagspresent, så jag lyxade till det nu på kvällen med en kopp chococino, men fyller man år så gör man!


  • izredam
    Pinkgrape skrev 2011-09-04 23:22:35 följande:
    Åh, vad duktig du är :) Fyller du år idag? GRATTIS! :D
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Ja, det gör jag! 20 år blev jag idag också, så att bara äta en liten bit äppelpaj och dricka den där chococinon tycker jag allt är godkänt också :P
  • izredam

    Precis :P Men mer än så behövde det inte bli :) Framförallt inga chips - det är trots allt där mina problem ligger. Dock fick jag 4 nya kokböcker, så risken är att det blir alldeles för mycket mat de närmsta veckorna..

  • izredam
    Pinkgrape skrev 2011-09-05 23:17:08 följande:
    Jag har klarat mig ännu en dag :) Imorgon ska jag dock på skolan och har hål mellan 10.30 - 14.00. Då brukar jag vilja fika något, blir rätt långtråkigt annars, men ska försöka hålla mig :)
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Man kan fika frukt! Det brukar vi göra när vi har långa raster mellan föreläsningar :D
  • izredam
    Pinkgrape skrev 2011-09-06 10:05:07 följande:
    Absolut kan man det, men då måste jag bära med mig massa frukt, för det säljs inte på skolan :/
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Inte? :o hos oss säljer de frukt för 3kr/st eller 2 för 5 :D

    jag har syndat! Jag tog en klubba när jag satt på körskolan och tränade teori förut, jag tänkte inte ens på det förrän efteråt. Det värsta var att jag inte ens tyckte om klubbjäveln så efteråt kändes det helt värdelöst!
  • izredam
    Pinkgrape skrev 2011-09-08 18:57:00 följande:
    Nej, jag vill inte gå själv och han tycker inte att det har varit så viktigt. Han anser inte att det behövs. Han tycker inte att vi har försökt tillräckligt ofta för att det ska behöva vara något fel så att säga. Vi har haft mycket annat att tänka på under dessa åren, då dottern har blivit hjärtopererad på andra sidan sverige fyra gånger. Vi har därför ofta haft mycket annat i tankarna och förmodligen undvikit bebisdiskussionen länge.

    Nu ska vi (han) ju köpa hund och då kan vi ju absolut inte ha barn samtidigt, så under ett - två år framöver tycker han att vi ens inte ska prata om saken. Bara lägga det på hyllan och tänka på annat. Lite lättare sagt än gjort dock.. för min del iaf..
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Men du tror inte att det bara kan vara så att han är rädd för att ni ska få ett så sjukt barn igen? Alltså att han tycker att det har varit såpass jobbigt att han är rädd att han inte ska orka med det ordentligt en gång till? I så fall kanske det är något ni kan jobba på i alla fall :)
  • izredam

    Och vi provsmakade chips idag, så jag har också en prick! Men OLW's nya mysmatchen finalist Sourcream & Italian Cheese var supergoda <3

  • izredam
    Red skrev 2011-09-09 07:29:17 följande:
    Jag har en prick, chips hos mamma förra helgen.. I imorogn lär det bli en till då vi skall på bröllop, måste ju smaka på tårtan Tungan ute
    Jag var ju på bröllop förra helgen - men jag hade redan innan sagt att vi började först i måndags så jag är ursäktad! Jag kör några dagar extra sen istället har jag bestämt :) Blir ju svårt för dig mitt i att göra så dock :P
  • izredam

    Jag har också två prickar nu - m2b som har "gett upp" det här plockade fram chokladpudding och grejer igår och jag åt utan att ens tänka på det >.< Värdelöst. Aja, chokladpuddingen var god i alla fall!

  • izredam
    förlovadflicka skrev 2011-09-10 22:09:58 följande:
    Hehe, själv skaffade jag mig en prick till så nu har jag tre :P Är nog inte den sista heller, ska nog på bio imorgon... :P
    Jag med, det är de där nya OLW chipsen - vi provade kebabdrömmen idag (damn 6kr rabatt vid köp av två), men de var inte lika goda som italian cheese ^^
Svar på tråden Utmaning! Sockerfri månad, är du med?