Inlägg från: fruhgan |Visa alla inlägg
  • fruhgan

    Vilket färgtema har du och varför?

    Vi hade blått,vitt och rött och blåklint som en röd tråd.
    Inbjudningskort,placeringskort,festprogram, tackkort,vigselprogram etc var vita med en blåklint och blå text.
    Dukningen gick i blått och vitt.
    Blommorna var vit fresia,blåklint,blå delphinium och röda rosor. Jag hade blåklint i håret, rött läppstift och röda naglar och vit klänning så jag "visade upp" hela färgtemat kan man säga
    Tårtan var vit sugarpaste och med jordgubbar( de är ju röda ) på.
    Tärnan hade blå klänning och en minivariant av min bukett och bordsdekorationerna var också som små minivarianter av brudbuketten fast liggande på glasfat med blå ljus.
    Jag älskar blått och blåklint är min favoritblomma och mannen gillade att det inte vara så typiskt "tjejigt", blått känns kanske som en mer manlig färg. Rött är ju kärlekens färg och vitt gör det stilrent.

  • fruhgan
    SannaV skrev 2011-09-20 21:01:31 följande:
    Min fästman sa nog mera på skämt; "Ska vi ha rött, blått, vitt som tema? Kroatiens tre färger och dessutom Finlands två färger" och jag tittade på honom som att han var tokig..
    Men ju mer jag tänkt på saken så är ju färgerna perfekta!  Skrattande Färgerna kommer att gå igenom hela bröllopet, alltså inbjudningar, dukning, klänningar, slipsar, brudbukett.. jag/vi har bara inte bestämt hur. Vi har inte kommit så långt i planeringen än, men det känns bra att man börjat någonstans i alla fall.

    Min fästman är rätt duktig på sånt här.. fast han vet inte riktigt om det alltid. ;)
    Precis samma fäger som vi hade! Mitt inlägg är inlägg nr 43, se sidan 5 i tråden, kanske kan ni få lite tips från mitt inlägg?
Svar på tråden Vilket färgtema har du och varför?