• Vilket färgtema har du och varför?

  Sön 28 aug 2011 21:14 Läst 26158 gånger Totalt 114 svar
  Fröken Emma
  Visa endast
  Sön 28 aug 2011 21:14

  Hur kom du/ni fram till just dom färgerna?
  Har du bilder?

  Följer du färgtemat från inbjudan-dekoration-brudbukett-program-tackkort?

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-28 22:19
  Grönt är ju en ganska genusneutral färg. Därför ganska vanlig tyvärr.

  Vadsäger respektive om färgvalet om ex rosa o lila mm?

 • förlov­adflic­ka
  Visa endast
  Sön 28 aug 2011 21:15 #1

  Vi har hösttema på hela bröllopet och använder det i allt du frågar om :)


 • annapa­nna88
  Visa endast
  Sön 28 aug 2011 21:21 #2

  Vi kommer ha färgerna cremevitt/ljusgrönt/guld och dessa ska gå igen i det mesta är tanken. Har dock inte kommit så lågt i planeringen ännu :)

 • Sön 28 aug 2011 21:25 #3

  vi kommer att ha färgtema lila-vitt och kanske lite silver..och det börjar med att save-the-date korten och inbjudningskorten är i lila, sen kommer antingen jag ha en lila klänning och har jag en vanlig vit så har jag lila i buketten, sen kommer dukningen gå i lila och vitt med vit duk och lila löpare, förhoppningsvis vita stolsöverdrag med lila band runt om sen lila gåvopåsar till gästerna och lite dutt dutt..=) min drömplanering;)

 • marime­kko86
  Visa endast
  Sön 28 aug 2011 21:28 #4

  Grått och silverglittrigt skulle jag kalla vårt färgtema, men det följs inte slaviskt. Hade gråa inbjudningskort med monogram i silverglitter och så grått organzaband...nu gör jag festhäften i samma stuk. Mina tärnor har gråa klänningar, marsalkarna gråa slipsar och min blivande man kommer ha grå/silver väst + kravatt.

  I dekorationen av festlokalen kommer vi ha mycket vita blommor, mycket trädgrenar och ceriserosa orkidéer som bryter av... min bukett kommer vara ceriserosa och mörklila....så jag tycker inte att jag slaviskt följer vårt tema.

  Varför grått? Jaaaa, har ett höstbröllop och ville inte ha alldeles för ljusa färger då jag inte tycker det passar till ett höstbröllop...samtidigt är jag inte så förtjust i de typiska höstfärgerna, rött, brunt, orange mm även om det är fint, men inte min stil helt enkelt. Så då blev det att jag tänkte grått...hittade sedan fint papper i grått och urfint glitter som passade ihop.

 • Sön 28 aug 2011 21:35 #5

  Troligtvis blir det aprikost och cremefärgat, min tärna ska eventuellt bära klänningen nedan och tanken är att buketten och bordsdekorationerna kommer att vara i samma färger. Inbjudan och festprogram har vi inte bestämt hur de ska se ut ännu :)   
 • Sön 28 aug 2011 21:53 #6

  Vitt, silver och lila, för att vi tyckte det var snyggt helt enkelt. Vi hade t.ex. vita dukar, lila ljus med silvertråd runt. Silverfärgade festhäften, vita servetter. Ett lila band på bordet, lila fresia med brudslöja. Sen vit fiberväv med lila band i bl.a. taket. Vi fick kommentarer om att dukningen var stilren och fin. Ljusen ser lite mörkare ut på bilden än de var. Vi gifte oss 20 augusti och då tycker jag fortfarande att det var lite sommar kvar.


 • hedvig­007
  Visa endast
  Sön 28 aug 2011 22:15 #7

  Den något märkliga kombinationen brunt, vinrött och mörklila, eftersom det råkade vara de färgerna på det mönster jag (nej, Mannen hade ingen talan) ville ha på inbjudningarna. Fast det blir bara på trycksakerna. Dukningen sköter restaurangen om och  brudbukett ska jag inte ha!

 • Fröken Emma
  Visa endast
  Sön 28 aug 2011 22:18 #8
  ClaraH skrev 2011-08-28 21:53:44 följande:
  Vitt, silver och lila, för att vi tyckte det var snyggt helt enkelt. Vi hade t.ex. vita dukar, lila ljus med silvertråd runt. Silverfärgade festhäften, vita servetter. Ett lila band på bordet, lila fresia med brudslöja. Sen vit fiberväv med lila band i bl.a. taket. Vi fick kommentarer om att dukningen var stilren och fin. Ljusen ser lite mörkare ut på bilden än de var. Vi gifte oss 20 augusti och då tycker jag fortfarande att det var lite sommar kvar.

  ja o vi ska ha 4 aug. å då är det defenetivt sommar. Men jag är ändå inne påsolrosor bla...hade, förmig, varit så mycket enklare att ha höst.

  O grönt är fint, men det känns ganska vanligt. Eller?


   


   


  Berlan: Superfint!!! det gillar jag.

 • Sön 28 aug 2011 22:22 #9

  Den blivande mannen fick välja vårat färgtema och det blev lila. LIla med inslag av vitt, silver, svart och grönt. Alla de färgerna återkommer i de mesta. Inbjudningar, festprogram och tackkort kommer att vara i svart papper. Jag lät honom välja för att han skulle känna att han fick bestämma något, haha


 • Silket­uss
  Visa endast
  Sön 28 aug 2011 22:23 #10

  Vi ska ha creme, choklad och troligtvis ljuslila(lavender/lilac)! Ibland vill jag hellre ha päronglassgrönt, eller tom jordgubbsglassrosa. Gillar glassfärger, om ni hänger med? Så vanilj, choklad och så lila...eller? Vad säger ni andra om de fägerna, eg? Tänkte eventuellt ha bruna blommor med i buketten, ska inte ha levande blommor.

Svara i tråden: Vilket färgtema har du och varför?
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: övrigt
Svara i tråden...

Innehåll