Inlägg från: Silketuss |Visa alla inlägg
  • Silketuss

    Vilket färgtema har du och varför?

    Vi ska ha creme, choklad och troligtvis ljuslila(lavender/lilac)! Ibland vill jag hellre ha päronglassgrönt, eller tom jordgubbsglassrosa. Gillar glassfärger, om ni hänger med? Så vanilj, choklad och så lila...eller? Vad säger ni andra om de fägerna, eg? Tänkte eventuellt ha bruna blommor med i buketten, ska inte ha levande blommor.

  • Silketuss
    hedvig007 skrev 2011-08-28 22:31:15 följande:
    Ja, de liknar ju våra färger! (Allt skrivs ut på cremefärgat papper.) Jag har märkt att man får se upp med är att det kan bli lite dystert med för mycket brunt (men vi har ju dessutom mörkrött och mörklila). Jag tror att det kan vara spännande med bruna blommor i buketten, men man får nog vara försiktig så de inte ta överhand.
    Mm, även om jag är helt gaaalen i choklad, kan det nog bli för mörkt. Därför tror jag att det blir snyggt med något som bryter av. Men blivande ska ha chokladfärgad kostym, smågrabbarna likaså. Först ville jag nog ha chokladfärgade band runt stolarna, men nu tror jag att det blir lila istället. Jag bara älskar att planera, drömma ,sitta och dregla på etsy, ebay osv! 
  • Silketuss
    förlovadflicka skrev 2011-08-29 00:05:20 följande:
    Har ni köpt en chokladfärgad kostym? Vi letade som idioter efter en brun men det fanns inte någonstans. Jo, man kunde få uppsydd för 6000 och uppåt, men det var lite väl...
    Jag tycker att den är chokladbrun iaf. Gillar mörk choklad! Och det var på rea, dessutom, gick på ungefär tusen kr. Jag är jättenöjd med den, och min blivande också. 
  • Silketuss

    Tack, jag tycker själv att vi hade väldig tur där.

     

Svar på tråden Vilket färgtema har du och varför?