• kj79

    Visa era bröllopstårtor! :)

    emzerus83 skrev 2013-07-07 20:59:53 följande:
    Detta var vår bröllopstårta som min mamma bakade till oss. Och den var sååå god! :)
    Kladdkakebotten, jordgubbsmousse, chokladkaksbotten och sen en mörk chokladmousse m crisp i...sen vit marsipan. Dekorerade med silverkulor o vita sockerkulor o ett silverband runt o rosa rosor.

    Jättenöjda vart vi :)




    Låter riktigt gott! Det var alltså "vanlig" kladdkaka längst ner, sedan jordg.mousse, sedan mörk choklad botten (alltså menar du vanlig botten fast mörk?) och sen mörk chokladmousse (typ 70% då eller?) med crisp? Skulle typ vara jättegott. Min m2b vill ha nåt med jordgubbar och det här skulle ju vara ett alternativ..
  • kj79
    emzerus83: Okej, måste verkligen fundera på det och prata om det med pojkvännen och min svägerska som ska göra tårtan åt oss. :) Tack för bra tips! Låter verkligen gott!
  • kj79


    Min svägerska har tagit bilden på vår bröllopstårta den 31/8 i år. Min andra svägerska som är så duktig bakade denna till oss. Det är kladdkakebotten, jordgubbsmousse, chokladbotten och mörkchokladmousse. Minns inte i vilken ordning chokladbottnarna (har för mig att det var två sådana) kom men så sjukt god! (tack emzerus83 för inspirationen!)
Svar på tråden Visa era bröllopstårtor! :)