Inlägg från: Gwennie |Visa alla inlägg
  • Gwennie

    Visa era bröllopstårtor! :)

    Så här såg vår tårta ut som min duktiga mamma hade bakat. Vaniljbottnar med hallonsylt, hallonmousse, flädermousse och marsipan :)


  • Gwennie
    malin martin skrev 2011-09-04 21:02:26 följande:


    Vi har tänkt oss något liknande, men de blå blir istället silver/grå för att passa vårat färgtema. Har inte bestämt fyllningen ännu lutar åt blåbärsmousse. Tar gärna emot tips på hur det kan kombineras med andra smaker. Hur är det med marängbotten???
    Ser härligt vintrigt ut!
    Jag gjorde en amarettomousse när vi testprovade smaker till vår tårta. Supergott och skulle fungera lysande till blåbär. Brukar göra blåbärssoufflé med amaretto i och det är bra smakkombination.
  • Gwennie
    lepaus skrev 2012-07-05 08:40:48 följande:
    Vi har också köpt den där tårttoppen för jag tycker den är jättefin + ett minne att ha sen, men vår konditor tror att den kan vara för tung, hon trodde att det kanske kunde gå om man bara hade den för ett kort tag (för fotograferingen) och sen ta bort den. Hade ni några problem med det? Vad hade ni för fyllning i tårtan? 
    Vi hade också den fina toppern, men hade inga problem med att den sjönk ner. Den är visserligen tyngre än de som är i plast, men den har en bred bas, så det är nog inget större problem. Det hände inget med vår tårta och då bestod den huvudsakligen av mousse.
Svar på tråden Visa era bröllopstårtor! :)