• Pinkgrape

    Gifta sig ung

    Samma här, som ovan, jag och min nyblivna man är först ut att gifta oss bland våra vänner och så vitt vi vet har ingen annan funderingar på att göra det heller. Jag är 24år och min man blir 26år i oktober. Vi ser oss som ganska unga, men inte jätteunga. Vi har varit tillsammans i 6år och har en dotter som är 4,5år, så det kändes som ett naturligt steg för oss.

    Hurvida det är rätt för er att gifta er om 2-3år, det kan bara ni veta om 2-3år :) Självklart kan ni drömma och planera så smått redan nu. Hur ni känner för varandra och vad ni vill här i livet kan ju ingen annan veta. Tycker det låter vettigt att ni väntar så pass länge iaf och riktigt lär känna varandra före.

    Det med ringarna håller jag också med ovanstående om. Klart att förlovningsringen kan bli vigselring om man bara vill ha en ring. Då kan du bara ta av den innan ni går in i kyrkan, så prästen kan välsigna den, och sedan tar du på dig den igen :) Och ni kan absolut ha ringar i olika material, det är inte så ovanligt. Huvudsaken, tycker jag, är att man själv är nöjd över sin ring :)


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
Svar på tråden Gifta sig ung