• Kattpoet

    Fler som gifter sig tidigt i relationen?

    Mina föräldrar gifte sig efter 6 månader  och varit gifta 41 år nu men båda var 25 år och rätt så klara med vad de ville ha i livet och vem de själva var  och då kan det funka väldigt bra. Och de behövde inte gömma sin kärlek för någon.

    Vi gifte oss efter 5 månder  MEN , vi har känt varandra längre sen 2007  och vi har en historia bakom oss  och  vi hade EN chans till ett förhållanden så vi satt ner och snackade igenom allt och kom fram till att det var värt att gifta oss för att kunna ta denna chansen.  

    Vi har varit väldigt nog med att vi är på samma plan om allt , vi pratar igenom allt och  vi visste att detta kommer inte bli en dans på rosor, det kommer bli svårt och fattigt men det är det värt.

    Och för att göra livet lättare för oss båda så har vi en dag i veckan då vi gör våra egna saker, vi har våra egna utrymmen i hemmet och vi får stänga dörren om oss om vi vill...

  • Kattpoet

    Ja just det när vi förlovade oss sa  90% av vännerna , "äntligen så som vi har väntat på detta "och de andra 10% ja  de är vi inte vänner med idag.

Svar på tråden Fler som gifter sig tidigt i relationen?