• Soffij

    Blivande Värmlandsbrudar 2012-2013!

    Jag har lyckats få till ett bröllop den 9/6 2012 i Mariebergsskogen. Vi har pratat med Rotteneros om spegelsalen, men var lite dumma datum för oss och lite för långt att åka. Men vår vigseln kommer förhoppningsvis kunna hållas ute men har även bokat Acksjöns Kapell för jag har märkt att jag kan planera mycket, men inte vädretFlört.

    Känns som att jag inte gjort så särskillt mycket och har massor kvar, men vi har vigsellokal, preliminärbokat festlokal med mat och dryck, gästlista (ca45 gäster) och lyckades beställa en brudklänning idag från en sida som heter RundaRut.se. Jag drar lite större storlek än "normalt" så har varit lite tunt utbud med klänningar att prova, men jag är ändå förvånad över att jag faktiskt kunnat hitta och provat ca8st i lilla Karlstad. Ingen av dom var min drömklänning, men de flesta satt riktigt hyfsat och helt okejGlad. Så efter lite( eller ganska mycket Flört) googlande så såg jag en klänning som jag sen dess har jämfört alla andra mot, och insåg att jag nog måste beställa den. Den är måttbeställd men man får lämna tillbaks den om man inte är nöjd. Så vi får se om 45dagar om den sitter bra eller inte, håller verkligen tummarna för det! Annars har finns det ju gott om tid att hitta en annan som tur är.

    Har massor av ideer i huvudet och har börjat få lite svårt att somna på kvällarna när alla tankarna far runt... Men nu har jag börjat på riktigt i alla fall.

    Hur har ni tänkt med inbjudningar och save the date kort? Jag vill ju gärna att gästerna lite längre bort ska kunna boka in det och att ingen börjar planera semester då. Men vill inte skicka ut inbjudningarna redan...

    =o) 
     

Svar på tråden Blivande Värmlandsbrudar 2012-2013!